6 tips voor de keuze van de juiste zonwering op maat

6 tips voor de keuze van de juiste zonwering op maat

juli 22, 2020 0 Door Bart Jans

Kies je zonwering op maat op basis van de locatie van je patio’s. Als je terras veel zonlicht krijgt, zorg er dan voor dat je een markiezen stof met een lage openheid kiest die helpt om het buitenleven veilig en koel te houden van het schadelijke zonlicht. Als je een matige hoeveelheid zonlicht verwacht, kies dan voor een donkergekleurde stof voor een beter zicht naar buiten toe.

Voor een betere ervaring kun je ook kiezen voor de gemotoriseerde versie van markiezen die gebruik maakt van motoren voor de bediening. Zo heb je met één druk op de knop comfortabel toegang tot je zonwering op maat.

Waar op letten bij de aanschaf van markiezen en screens

Screens of markiezen zijn een uitstekende keuze om je huis met gemak af te schermen van extreme hitte of kou. Deze screens voegen een eigentijdse styling toe aan je huis. Ze zijn ook goed in het energiezuinig maken van je huis en helpen je om je koel- en verwarmingsfacturen te verlagen als je ze gebruikt om de ramen van je huis te bedekken. Wanneer je deze zonwering op maat bestelt, speelt de stof die je kiest een grote rol. Kies tussen de verschillende transparantie soorten voor een beter zicht of privacy op basis van je persoonlijke voorkeuren. Lagere percentages bieden een betere privacy en UV-bescherming, terwijl hogere percentages een beter zicht mogelijk maken. De screens zijn ook weer- en roestbestendig.

Zonwering op maat bestellen

Wanneer je de buitenkleuren aanpast op basis van je wensen, bereik je de gewenste look en feel. Aangezien privacy de belangrijkste zorg is bij het selecteren van de raamdecoratie voor buiten, is het altijd een goede keuze om je markiezen of screens hierop aan te passen. Zonwering op maat voor de gewenste sfeer in de buitenlucht en bescherming van de achtertuin. Met zonwering op maat kun je genieten van een comfortabel buitenverblijf. Geniet van de beste woonervaring door het installeren van deze op maat gemaakte screens voor buiten.

Bestel efficiënte zonwering op maat en maak van de jouwe buitenshuis een aangename leefruimte. Ontwerp je buitenshuis zoals jij dat wilt. Koop deze geweldige buitenzonwering en krijg de beste aanbiedingen. Als je hulp nodig hebt bij de keuze van de zonwering of de installatie ervan, dan staat de klantenservice je bij elke stap te woord.