Alles wat u moet weten over een vibrator

Alles wat u moet weten over een vibrator

juli 13, 2021 0 Door Bart Jans

Niet alle vibrators doen hetzelfde. Motor, behuizing en leer kunnen per apparaat verschillen. Gebruiksvoorwaarden en service kunnen ook variëren. In dit blog leg ik u uit welke vibrators er zijn en wat een vibrator precies inhoud.

De vibrator, wat is het nu precies?

Een vibrator is een apparaat dat is gemaakt om de intieme delen te stimuleren. Daarom zijn vibrators er in verschillende soorten en maten, maar het doel blijft hetzelfde: het hoogste punt bereiken. De vibrator is vaak recht en heeft een trilfunctie.

Waarom moet u weten hoe de werking van een vibrator is?

Veel mensen vinden het fijn als ze eerst weten hoe het apparaat werkt voordat ze het op hun intieme delen plaatsen. Wat nog belangrijker is, is dat als je begrijpt hoe een vibrator werkt, je het juiste apparaat kunt kiezen voor het gewenste type seksueel genot.

Niet alle vibrators doen hetzelfde

Er zijn veel categorisering gemaakt door grote bedrijven om alle soorten vibrators te categoriseren. De lijst is echter zo uiteenlopend en eindeloos, met deze reden heb ik de belangrijkste en lekkerste categorieën voor u uitgestippeld:

Externe vibrators

Voornamelijk gebruikt om de clitoris en/of schaamlippen te stimuleren. (Ze voelen ook heerlijk aan op de tepels.) Ze hebben vaak een andere vorm dan een traditionele dildo, waardoor ze een groot gebied kunnen stimuleren. Ze kunnen bijvoorbeeld tegelijkertijd de schaamlippen en clitoris aanraken.

Er is een enorme keuze aan externe vibrators om uit te kiezen. Veelvoorkomende voorbeelden zijn staafvibrators (veel meer dan een nekmassager!), Pocket-raketten, gespleten tip- of gevleugelde vibrators, bullet-vibrators, draagbare vibrators en vingertopvibrators. Clitorisvibrators zijn effectieve speeltjes voor diegenen die geen vagina nodig hebben (of willen), diegenen die clitorale stimulatie nodig hebben om een ​​orgasme te bereiken tijdens geslachtsgemeenschap of om met partners te spelen.

Interne vibrators

 Deze speeltjes zijn ontworpen om geslachtsgemeenschap te simuleren en/of gevoelige delen van de vagina te stimuleren. De meest bekende soorten interne trillingen zijn eenvoudige dildo-vormige of penisachtige modellen, op afstand bestuurbare eivibrators (vooral leuk om te gebruiken met een partner) en G-spot vibrators die zijn ontworpen om te raken – je weet waar. (Je bent je er misschien niet van bewust dat veel onderzoekers geloven dat het stimuleren van de G-spot een krachtig vrouwelijk orgasme kan veroorzaken, omdat de G-spot feitelijk verbonden is met de clitoris.)

Combo Vibrators

Zelfs als je nog steeds op zoek bent naar je eerste vibrator, ken je waarschijnlijk de bunny vibrator (ook bekend als Tarzan vibrator) uit Charlotte’s beruchte Sex and the City-aflevering. Een combo vibrator kan vele vormen aannemen, maar heeft altijd minimaal twee koppen: één voor het stimuleren van de clitoris en de andere voor vaginale penetratie. Sommige modellen hebben drie koppen zodat ze ook de anus kunnen stimuleren. Als uw anatomie anders is, zijn er ook vibrators die tegelijkertijd op het perineum, het scrotum en de anus kunnen werken.

Anale vibrators

 Ja, je kunt hiervoor een interne vibrator gebruiken. Maar deze vibrerende, draaiende of pulserende speeltjes zijn meestal dunner (om voor de hand liggende redenen) en hebben altijd een uitzettende basis zodat ze niet per ongeluk verloren gaan in het rectum. Wil je aan de slag met een anale vibrator? Vergeet niet wat glijmiddel te kopen!

Zuigvibrators: sommigen categoriseren dit speelgoed als “externe vibrators”, maar ze zijn ontworpen om verschillende sensaties op te roepen. In feite gebruiken ze zachte zuigkracht of snel veranderende druk om te stimuleren. Sommige zuigvibrators worden zelfs geleverd met een bewegende bal om een ​​bewegende tong te simuleren.

Penis vibrators

Er zijn verschillende soorten vibrerende seksspeeltjes ontworpen voor de penis. De meest populaire zijn de vibrerende cockring en de omhullende “vibrators”. Natuurlijk kan elke vibrator met een beetje fantasie door iedereen worden gebruikt – overal op het lichaam.

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat al deze vibrators zijn ontworpen om verschillende erogene zones en zenuwuiteinden te stimuleren. Sommige zijn beter voor het voorspel, terwijl andere het best worden gebruikt voor verbluffende orgasmes. Bepaald buitenspeelgoed mag zeker mee, maar dat wil niet zeggen dat het hetzelfde resultaat geeft.