Belgische pralines als perfect relatiegeschenk

Belgische pralines als perfect relatiegeschenk

januari 4, 2021 0 Door Bart Jans

Zowel uw klanten als uw medewerkers moeten van tijd tot tijd in de schijnwerpers staan. Het bedrijf is voor een groot deel afhankelijk van deze mensen en zijn daardoor onvervangbaar. Daarom is het origineel relatiegeschenk op zijn plaats. Een origineel relatiegeschenk vinden kan best lastig zijn. U wilt voor iedereen hetzelfde en voor een goede prijs. Heerlijke Belgische chocolade is daarom een geweldig relatiegeschenk.

Het nut van een relatiegeschenk

Met een relatiegeschenk laat u uw medewerkers zien dat u hun inzet apprecieert. Of het nu gaat om de inzet een ​​specifiek project of om de hoeveelheid werk die elke dag wordt verzet, met af en toe een “bedankt”, weten medewerkers dat ze gewaardeerd worden, wat hun motivatie vergroot. Het gaat dus echt om de boodschap en de onderliggende gedachten, waardoor het relatiegeschenk niet per se duur hoeft te zijn.

Belgische chocolade

Bijna iedereen houdt van goede chocolade. Zeker als het van onze zuiderburen is en gevuld is met heerlijke vullingen. Gust Royal biedt een brede selectie Belgische chocolaatjes. Dit zijn geen standaard chocolaatjes. Alle pralines van hoge kwaliteit zijn handgemaakt van echte Callebaut chocolade. U kunt zelf het formaat van de doosjes bepalen. Er zijn 3 formaten beschikbaar en u kunt kiezen uit een donkere, melkachtige, witte of gemengde chocolade. Bovendien kun je kiezen uit verschillende soorten vullingen, zoals marsepein, alcohol en suikervrije pralines.

Bestel Belgische chocolade online

Gust Royal is een echte Belgische pralinefabrikant en -groothandel. Pralines kopen? De chocolade is online snel en gemakkelijk te bestellen via de website. Naast de soort chocolade en het aantal gram kun je een persoonlijk kaart toevoegen. Zet op de kaart een kleine boodschap en voeg de bedrijfsnaam toe. Dit zorgt namelijk voor positieve associatie met het bedrijf. De dozen zijn zowel in Nederland als in België gemakkelijk te bezorgen. Belgische pralines is het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf! Bezoek gustroyal.be en neem contact met op.