Beveilig je huis of pand met een alarmsysteem

Beveilig je huis of pand met een alarmsysteem

augustus 18, 2021 0 Door Bart Jans

In zowel een woning als in een bedrijfspand bevindt zich veel materiële waarden. Dit kan gaan om elektronische producten als een televisie, laptop of bijvoorbeeld dure sierraden. In je bedrijfspand kan het ook gaan over elektronisch apparatuur als een computer, maar ook eventuele machines. gereedschap of de voorraad die je daar bewaart kunnen van onderschatte waarde zijn. Wil je geen onzekerheid wat betreft je huis of je bedrijfspand, kies dan voor een alarmsysteem en weet gelijk er sprake is van ongewenst bezoek.

Het beste alarmsysteem om je huis/ pand mee te beveiligen

Er zijn een heleboel alarmsystemen waar je uit kunt kiezen als je van plan bent om er eentje aan te schaffen. Een aanrader is een Ajax alarm systeem. De alarmsystemen van het merk Ajax zijn betrouwbaar, geavanceerd en draadloos aan te leggen. Het draadloos aanleggen van een alarmsysteem is een belangrijk kenmerk en voor velen een reden om dit systeem aan te schaffen. Zo heb je geen last van draden langs de muren of het plafond en hoef je ook geen moeite te doen om deze weg te werken. Ideaal, zo kun je de systemen installeren waar je zelf wilt.

Combineer je ajax alarm met camera’s

Het assortiment van Ajax bevat diverse apparatuur. Zo kun je kiezen uit het hele pakket, maar ook uit losse raamsensoren, deursensoren, bewegingsdetectoren of een rookmelder. In het Ajax alarm systeem bevindt zich geen camera, maar kan hier wel aan geïntegreerd worden. Heb je behoeft aan het hele pakket en vind je het fijn om te beschikken over camerabewaking, dat kan! Vraag bij een officiële dealer na welke IP Camera’s hiermee gekoppeld kunnen worden en je alarmsysteem is compleet!