Cadeaus waar je zelf ook wat aan hebt

Cadeaus waar je zelf ook wat aan hebt

augustus 23, 2021 0 Door Bart Jans

De beste cadeaus om te geven, zijn cadeaus met een eigenbelang. Samen wat leuks doen, of samen wat lekkere drankjes testen. Dit zijn leuke cadeaus om te krijgen, omdat het supergezellig is. Daarnaast is het ook leuk om te geven omdat je er zelf ook wat aan hebt. We delen graag een lijstje van dit soort cadeau ideeën.

Bier pakket

Het eerste cadeau idee heeft alles met bier te maken. Veel mannen (en vrouwen) houden van bier. Het is een enorm populair drankje wat in oneindige verschillende varianten verkrijgbaar is. Verschillende soorten en brouwerijen, het zal je nooit lukken om álle biertjes te testen. Maar dat houdt ons niet tegen om het te proberen. Bier pakketten kun je kant en klaar kopen zoals een kerstpakket Breda bij het bierhuis, een speciaal bier winkel Breda. Je kunt ook zelf een pakket samenstellen met biertjes uit de speciaal bier winkel, uit de slijterij en van de plaatselijke brouwerij. Als je van elke soort twee biertjes in het pakket stopt is het al duidelijk dat jullie deze gezellig samen gaan nuttigen.

Paintballen

Paintballen is een activiteit die je niet in je eentje kunt doen. Je zal dus wel zelf mee moeten doen. Gelukkig is dat absoluut geen straf en kunnen jullie meteen de hele vriendengroep meenemen in deze leuke activiteit. Op verschillende plekken in Nederland kunnen jullie je de hele middag vermaken met verschillende spellen waarbij je elkaar probeert neer te schieten met pijnlijke verfballetjes!

Roadtrippen

Afhankelijk van hoe gul je wil zijn is dit ook een perfect cadeau idee, waar je zelf veel aan hebt. Een roadtrip! Of eigenlijk gewoon een nachtje of weekendje weg. Pak de auto in en trek naar de België of Duitsland. Er zijn genoeg leuke bestemmingen te vinden binnen een paar uur rijden. Ga daar wat cultuur snuiven en pak een terrasje.