Cadeautips om je vrouw te bedanken na de bevalling van jullie kind

Cadeautips om je vrouw te bedanken na de bevalling van jullie kind

maart 8, 2021 0 Door Bart Jans

Zodra jullie kindje geboren is, heb je het mooiste cadeau al in handen. Maar tegenwoordig worden steeds meer moeders beloond door de vader voor de negen maanden zwangerschap en de bevalling. Een kleinigheidje om je vrouw te bedanken voor alles wat ze mee heeft moeten maken, want een kindje krijgen is natuurlijk niet niks. Steeds meer mannen geven hun vrouw een mooi cadeautje zodra de kleine is geboren. Dit wordt ook wel baargoud genoemd. Hierbij geven we je enkele cadeautips.

Sieraden

Baargoud is meestal een cadeau in de vorm van een sieraad. Je beloont hiermee je vrouw voor het doorstaan van de zwangerschap en bevalling. Een armband of een ketting is vaak een symbolische herinnering aan een bijzondere kraamtijd. Zo kun je bijvoorbeeld een geboortesteen ketting als cadeau kopen. Iedere maand heeft een andere geboortesteen. Door een ketting met geboortesteen te geven aan je vrouw, draagt ze jullie kindje altijd dichtbij haar. Je kunt naast een geboortesteen ook de voorletter van jullie kindje aan de ketting laten hangen. Draagt je vrouw niet zo vaak een ketting? Dan kun je ook een armband met initialen geven. Hierop kun je dan het initiaal van jullie zoon of dochter laten graveren.

Andere cadeautips

Wat kun je nog meer geven naast een uniek en persoonlijk sieraad? Denk hierbij bijvoorbeeld aan haar favoriete eten wat ze al maandenlang niet meer heeft kunnen eten. Zodra jullie thuis zijn dek jij de tafel tijdens het avondeten met allerlei lekkers wat ze nu eindelijk weer mag eten. Een ander leuk cadeau is een verwenpakket. Denk hierbij aan heerlijke geurtjes voor in bad of in de douche, zodat ze af en toe ook even kan ontspannend.

Wanneer is het beste moment om het cadeau te geven?

Zodra de bevalling eenmaal voorbij is en je vrouw een beetje bijgekomen en opgefrist is van de bevalling kunnen jullie samen toasten op jullie prachtige kindje. Hierbij kun je haar dan extra verrassen met een mooi en uniek cadeau. Ze verwacht waarschijnlijk geen cadeau, dus hiermee kun je haar zeker verrassen.