De beste plaats voor het kopen van kerstminiaturen

De beste plaats voor het kopen van kerstminiaturen

november 12, 2020 0 Door Bart Jans

Kerstminiaturen zijn een van de meest populaire manieren om het huis tijdens kerst te versieren. Veel mensen hebben de traditie elk jaar voor kerst een nieuw kersthuisje te kopen met een aantal nieuwe kerstfiguurtjes. Hierdoor kan het zelf ingedeelde kerstdorp wat ze hebben gemaakt, steeds uitgebreid worden. Maar waar kan je de nieuwe kerstminiaturen dit jaar het beste kopen? Dat zal ik uitleggen in deze blog. 

Modelbouw winkel  

De eerste optie is natuurlijk om naar een winkel voor miniaturen te gaan. Dit is fijn omdat je alle modellen kunt zien die al in een kerstdorp zijn gezet. Het lopen door een winkel vol met kerstminiaturen zal waarschijnlijk zo aanvoelen als het lopen door Madurodam, maar dan met kerst. Het probleem is alleen dat er niet veel van die winkels in Nederland zijn. In een paar grote steden misschien, maar als je afgelegen woont kan het lang rijden zijn naar de dichtstbijzijnde winkel. 

Speelgoedwinkel 

Kerstminiaturen zijn ook te vinden in de reguliere speelgoedwinkels. Daarvan is er waarschijnlijk één op de plek waar je woont. Het probleem met het kopen van kersthuisjes in een speelgoedwinkel is dat het assortiment minimaal is. Zo zal je bijvoorbeeld de keuze hebben tussen 3 kersthuisjes en hoogstens zijn er 10 andere kerstfiguren. Als er iets moois tussen zit wat je nog niet in je dorp hebt kan je dat natuurlijk kopen. Prima voor mensen die beginnen dus, maar de echte verzamelaars van kerstminiaturen zullen meer geluk hebben bij een speciaalzaak.  

Online 

Kerstminiaturen kunnen het best online gekocht worden bij een miniaturen speciaalzaak. FelinaWorld heeft het grootste assortiment kersthuisjes van Europa. Je kan je online verlekkeren aan de 700 verschillende kersthuisjes voor je een keuze maakt. Eén ding is zeker, er zit absoluut een kersthuisje tussen waar je helemaal verliefd op wordt die je dit jaar aan je kerstdorp toe kan voegen. Het gros van de kersthuisjes kan licht geven waardoor heel het dorp tot leven komt en wat je huis zal vullen met de gemoedelijke kerstsfeer. Alle kersthuisjes worden met een batterij meegeleverd. Als je voor 10 uur besteld, komt het kersthuisje de volgende dag al binnen. Ook is iedere bestelling tot €2.500 voor 30 dagen volledig en gratis verzekerd. Hierdoor zal je alle kerstcadeautjes succesvol en op tijd binnen hebben.