De beste tv’s om te gamen

De beste tv’s om te gamen

mei 12, 2020 0 Door Bart Jans

Het is één van de populairste hobby’s voor jong en oud: gamen. Een hele dag tijdens je vakantie, in het weekend een avondje met vrienden of tussen het huiswerk of werken door even snel een potje FIFA. Menigeen laadt daar helemaal van op. Niks is dan frustrerender dan een traag en onscherp beeld. In deze blog lees je daarom wat de beste televisie om te gamen.

LG OLED55CX6LA

De OLED C-tv’s van LG worden al jaren uitgeroepen tot beste tv’s ter wereld. Het is dan niet verbazingwekkend dat een daarvan in het rijtje van beste game tv’s thuishoort. Het heeft een 4K OLED-beeldscherm, waardoor zwart ook echt zwart is en het een ongekend contrast weergeeft. Dankzij verschillende functies en specs zal je altijd ultiem genieten van jouw favoriete games. G-Sync en FreeSync laten jou zonder haperingen spelen en met de vier HDMI 2.1-poorten kan je meerdere consoles tegelijk opladen. De tv ondersteunt HDR Gaming, wat speciaal ontworpen is voor spelcomputers. Hierdoor ervaar je de kleuren nog mooier en zijn de kleinste details beter zichtbaar. 

Samsung QE65Q800TALXXN

Deze tv is de nieuwste instap-8K-tv van Samsung. Met deze 8K-tv ben jij klaar voor de toekomst, want 8K komt eraan. Hiermee krijg je waanzinnig scherpe beelden, wat je niet alleen ultiem van films laat genieten, maar wat ook fantastisch is voor het gamen. Is jouw game nog niet gemaakt voor 8K? Dan zorgt de 8K AI Upscaling ervoor dat je alsnog elk detail haarscherp ziet. Ook zorgt Anti Reflection ervoor dat licht niet in jouw scherm reflecteert en ervaar je, dankzij de Object Tracking Sound+, het beste geluid. Zo mis je nooit iets!

Philips 55OLED934/12 – AMBILIGHT

Ervaar adembenemende beeldkwaliteit en een bioscoopwaardig geluid met deze tv. De tv is voorzien van driezijdig Ambilight: perfect afgestemde sfeerverlichting wat jouw games een extra dimensie geeft. Het bioscoopwaardige geluid wordt gecreëerd door een combinatie van Dolby Atmos en een luidsprekerontwerp van Bowers & Wilkins. De tv heeft een OLED-beeldscherm, wat een haarscherp beeld geeft en waarop zwart echt zwart is. Het maakt de beelden levendig en vloeiend, wat je natuurlijk wil tijdens het gamen!

Samsung UE43TU8070SXXN

Heb jij niet een heel groot budget, maar wil je wel een goede game tv? Dan is deze tv een aanrader. Het Crystal Display zorgt ervoor dat kleuren enorm realistisch overkomen en dankzij de Crystal Processor 4K zijn deze beelden haarscherp. Meer heb je niet nodig voor jouw game-avond, toch?