De leukste luxe uitjes op Ibiza!

De leukste luxe uitjes op Ibiza!

april 9, 2021 0 Door Bart Jans

Ibiza is een razend populair eiland. En terecht ook, want het eiland is mega veelzijdig. Met enorm veel te doen en te zien is er voor elk wat wils op dit prachtige Spaanse eiland. Van luieren op een strand tot avontuurlijke wandelingen maken door de natuur. Van ronddwalen door een van de stadjes tot lekker het water op. Dit hoeft allemaal geen fortuin te kosten, maar wat als je nou wel wat meer vakantie budget hebt?

Het water op

Ibiza is een eiland, dus omringt met water. Het water is helderblauw en perfect voor een verfrissende duik. Een bijzondere optie om Ibiza te ontdekken is vanaf het water. Je kunt bijvoorbeeld een boot huren Ibiza. Zo kun je lekker het water op. Genieten van extra rust en weer totaal nieuwe, spectaculaire uitzichten. Het eiland ziet er weer compleet anders uit vanaf het water. Daarnaast zijn er rondom Ibiza een hoop plekken waar je goed kunt snorkelen. Als je voor nog iets meer luxe wilt gaan kun je ook een jacht huren Ibiza. Dat is ook een perfecte plek voor een feestje.

Feesten en stappen

Ga eens feesten in luxe stijl. Bijvoorbeeld met een VIP-tafel bij Ushuaïa. Dit is een club, restaurant en hotel wat bekend staat om fantastische zwembadfeestjes. Het is sowieso een aanrader om daar eens te gaan feesten, maar als je voor een extra luxe gevoel wil gaan neem je een VIP-tafel. Een andere bekende partyplek die je zeker niet kunt missen als je van feestjes houdt is de Pacha. Let goed op dat je op tijd een kaartje scoort, want deze plek is heel populair. En kijk goed wie er optreden, want er komen hier regelmatig bijzondere gasten.

Dineren in luxe

Eten is ook een van de leukste dingen om net wat meer mee uit te pakken. Ibiza staat vol met mooie en luxe restaurants met heerlijke Spaanse gerechten. De Spaanse keuken is op zich al een van de beste keukens, dus eigenlijk kan dit niet mis gaan op Ibiza.