De mooiste nagels voor bij het kerstdiner!

De mooiste nagels voor bij het kerstdiner!

november 25, 2021 0 Door Bart Jans

De kerstdagen staan alweer bijna voor de deur. Dat betekent niet alleen dat iedereen weer de kerstboom begint op te tuigen, maar ook zichzelf. De mooie outfits, fantastische make-up en prachtige schoenen van alle gasten zijn niet weg te denken bij een spetterende kerstavond. Maar wat zeker ook niet mag ontbreken zijn de details. Sieraden, haaraccessoires en niet te vergeten: mooie nagels. Maar hoe krijg je deze? Hieronder vind je enkele tips om in het achterhoofd te houden wanneer je ervoor kiest om een stapje verder te gaan met je nagels.

Nepnagels of liever niet?

Mooie nagels kun je op veel verschillende manieren bereiken. Het kan natuurlijk, simpelweg door middel van het laten groeien van je nagels en deze goed te verzorgen en ze bijvoorbeeld te vijlen. Maar helaas lukt het niet iedereen om de mooiste nagels van het land zelf te laten groeien. Zo kunnen ze makkelijk breken en duurt het ook een tijd om ze tot een lange lengte te laten groeien. Velen kiezen er daarom voor om over te gaan op gelnagels of acryl. Acrylnagels kunnen heel lang meegaan, maar zijn wel minder makkelijk in de omgang. Ze zijn namelijk minder flexibel dan gelnagels en kunnen daardoor alsnog sneller afbreken. Daar staat echter weer tegenover dat gelnagels minder goed zijn voor je natuurlijke nagels. Bedenk daarom van tevoren goed of je het resultaat met je eigen nagels wil bereiken, of dat je toch voor kunstnagels kiest. Beiden hebben voor- en nadelen.

Decoreren

Daarna is het natuurlijk tijd om je nagels te gaan versieren. Kies voor een winters kleurtje, zoals wijnrood of donkergroen, of voor een die bij je flitsende kerstoutfit past. Je nagels kun je verder decoreren met veel verschillende soorten nailart. Met deze nailart kun je letterlijk kunst maken van je nagels. Denk hierbij aan verschillende sjablonen of glitters om aan te brengen. Een voorbeeld van een merk dat veel nailart aanbiedt, zijn Urban Nails producten. Maar ook in de lokale drogisterij kun je ze al vinden.