De Oosterse massage

De Oosterse massage

oktober 7, 2021 0 Door Bart Jans

Zijn de standaard massages niet iets voor jou? Waarom probeer je niet een keer een oosterse massage? De oosterse massage vindt zijn oorsprong in de landen zoals Thailand en China. Deze massage is ontstaan voor de hardwerkende arbeiders op de rijstvelden. Daarom is het ook geen grap wanneer mensen zeggen dat je de beste massages ter wereld kan krijgen in deze Oosterse landen.

Verschillende massage technieken

Je hebt natuurlijk verschillende vormen van de Oosterse massage. De traditionele maar ook een sportmassage. Deze technieken kunnen als iets minder ontspannend worden gezien op het moment dat die verricht wordt, maar daarna voel je het ontspannende effect wel. Je kan ook denken aan detox massage, dit is voor je lymfeklieren. Een Thaise massage in Amsterdam brengt het lichaam weer in balans, en deze massages kan je dan ook zelf ervaren in Massagesalon Amsterdam. Hier wordt er echt tijd voor de massage genomen en is de omgeving ook erg rustgevend.

Lichamelijk en Emotioneel

Een oosterse massage is niet alleen voor de spieren. Ze zijn er natuurlijk wel goed voor om de spieren lekker los te maken. Maar deze massage technieken zijn er ook om emoties los te maken. Door de juiste manier van masseren kan de massage de stress die vast zit in de spieren ook los maken. Hierdoor ervaar je niet alleen de fysieke maar ook de emotionele vrijheid. Je voelt het natuurlijk zelf ook wel eens, stijve schouders na een lange, stressvolle dag. Dit kan ook voorkomen in de kaken of benen, door een bepaalde houding aan te nemen. Ongemakkelijke en stressvolle ervaringen zorgen vaak voor een verkeerde houding, de emoties slaan dus over op ons lijf.

Effect

Deze massages zijn dus niet alleen voor de harde arbeiders maar kunnen veel meer los maken dan je zou denken. Deze massages hebben dus veel effect op meerder manieren, lichamelijk of emotioneel. Het zorgt niet alleen voor ontspanning maar ook voor activering. Het kan de bloedsomloop en het lymfesysteem stimuleren, waardoor jouw immuunsysteem versterkt wordt.