De voordelen van printer leasen

De voordelen van printer leasen

januari 21, 2021 0 Door Bart Jans

In een bedrijf of organisatie is een printer onmisbaar. Je wilt natuurlijk zorgeloos kunnen printen. Een eenvoudige printer is vaak goedkoop in aanschaf, maar duur in verbruik. Zo zijn de cartridges of tonen heel duur en gaan vaak niet lang mee. Het is erg vervelend als je voor de printer staat en het papier loopt vast, de printopdracht niet is verzonden of de printer gewoon niet reageert. Je wordt erg ongeduldig want je hebt natuurlijk wel iets beters te doen. Vaak moet er dan een monteur langskomen waarvoor je reparatiekosten betaalt. Kortom, goedkoop is duurkoop. En dat kan ook heel anders. Je kan namelijk een professionele printer huren inclusief service en onderhoudskosten en verbruiksmaterialen. Wat zijn hier de voordelen van?

Professionele printer

Een professionele printer leasen is al sneller goedkoper dan dat je zou denken. Bij een all-in concept kan je tegen een vast bedrag per maand zorgeloos printen. Je weet precies waar je aan toe bent, op welke service kosten je mag rekenen en welke kosten je kan verwachten. Bij het all-in concept van Veenman is zijn onderhoud, onderdelen, toners en service zijn inbegrepen. Hierdoor worden alle zorgen weggenomen. Je hoeft enkel nog het papier aan te schaffen.

Flexibiliteit

Groeit je bedrijf of verander je van strategie of ga je nieuwe diensten aanbieden? Heb je behoefte aan een printer met andere mogelijkheden? Als je een professionele printer huurt, ben je vaak ook veel flexibeler. Wil je een nieuwe printer die bij jouw bedrijfsvoering past? Dan is dat geen probleem! Zo heb je ook sneller de mogelijkheid om op te schalen.

Printer leasen bij Veenman

Veenman is al ruim 100 jaar een organisatie bomvol kennis. Ze zitten al even in deze branche en dat hebben ze bereikt door voorop te lopen met innovaties, nu en in de toekomst. Zo ook op het gebied van het leasen van printers. Veenman is de eerste in Nederland die het leaseconcept voor printers inclusief de operationele kosten en diensten naar buiten heeft gebracht. Zijn weten dus als geen andere hoe ze jou kunnen helpen!