Deze apparaten kunnen niet missen na de verbouwing van jouw huis

Deze apparaten kunnen niet missen na de verbouwing van jouw huis

maart 12, 2021 0 Door Bart Jans

De verbouwing van een huis is een mooi moment voor een nieuwe start. Een nieuwe stijl, nieuwe spullen en een mooie gelegenheid voor wat upgrades. Nooit meer afwassen als je meteen een vaatwasser inbouwt en altijd een schoon huis met een nieuwe draadloze stofzuiger. Witgoed is misschien niet meteen het spannendste onderwerp om aan te denken bij een verbouwing, maar praktisch is het wel. Deze upgrades hoeven ook helemaal niet veel te kosten als je het bij een goede winkel besteld zoals Eldi.be bijvoorbeeld. Zoek naar een goede aanbieding of koop het gewoon, omdat het het waard is.

Upgrade het washok

Heb je al een washok? Een leuke suggestie als je toch gaat verbouwen is het overwegen van een washok. De wasmachine lekker wegstoppen in een eigen ruimte of een grote kast. Alleen omdat een apparaat super nuttig is maakt het niet een mooi ding om naar te kijken. Of naar te luisteren in dit geval. Een wasmachine is meestal niet heel mooi en maakt een hoop lawaai. Bij de verbouwing van jouw huis of badkamer zou ik dus zeker even kijken naar de mogelijkheid om de wasmachine een eigen ruimte te geven zodat deze niet in de weg staat.

Inbouwapparatuur in de keuken

Keukens verkopen huizen. Als je de keuken gaat verbouwen doe het dan goed. Bouw mooie apparaten in, dit is het zeker waard. Niet alleen is het mega handig terwijl je er zelf woont. Als je je ooit bedenkt en je prachtig verbouwde stulpje wil verlaten, brengt een goed verbouwde keuken je aanzienlijk meer geld op. Dit is dan ook geen locatie om op te besparen. Ja je mag wel zoeken naar goede deals, maar bespaar niet op een vaatwasser bijvoorbeeld. Dat is zo’n handig ding om te hebben, dat moet je jezelf gewoon gunnen.