Dít zijn de meeste populaire mannen-cadeau’s

Dít zijn de meeste populaire mannen-cadeau’s

juni 3, 2020 0 Door Bart Jans

Een leuk of stijlvol cadeau kopen voor een man is voor vele een stuk lastiger dan voor een vrouw. Je wilt ook eens met iets anders dan een cadeaubon, een fles wijn of een zak drop aankomen op een feestje. Geen zorgen, wij hebben een paar leuke tips. Onderstaande cadeau’s zijn stijlvol & betaalbaar en worden zeker gewaardeerd. Je kunt de spanning die je gewoonlijk hebt – of hij het cadeau wel leuk vindt – overboord gooien.

#Tip 1 Een heren badjas

Een heren badjas is het ultieme cadeau voor mannen. Mannen zijn al niet van die shoppers als het om fashion gaat. Over een badjas maar te zwijgen. Steek jouw vriend of familielid in een nieuwe herenbadjas en relaxen wordt nog fijner! Daarnaast gaat een gemiddelde badjas ongeveer acht jaar mee.

#Tip 2 Een bierbrouw set

Dit had misschien wel tip 1 moeten zijn! Echter drinken niet alle mannen bier. Veel mannen gaan direct voor de bijl als je ze een koud pilsje aanbiedt. En gelijk hebben ze. Hoe leuk is het voor de ontvanger van dit cadeau om zelf bier te brouwen? In veel bierbrouwpakketten staat duidelijk beschreven hoe je in een aantal stappen je eigen biertje hebt gemaakt. Ook leuk om met vrienden te doen!

#Tip 3 Een kookboek

Bourgondiers en fijnproevers kun je niet blijer maken met een mooi kookboek. Als je de ontvanger van het cadeau kent weet je waarschijnlijk ook wat hij of zij graag kookt. Zowel online als in stenen winkels kun je van elke keuken de lekkerste kookboeken scoren.

#Tip 4 Een handdoek of badlaken

Een handdoek of badlaken lijkt misschien wat saai, maar dit is een fabel. Mannen houden vaak van reizen, het strand of het zwembad. Ook voor de mannen die hier niet gek op zijn is een handdoek na het douchen onmisbaar. Je hebt handdoeken met verschillende dessins. Hier wordt iedere man blij van.

#Tip 5 Een bluetooth speaker

Welke man is er niet gek op audioapparatuur? Een bluetooth speaker is helemaal van deze tijd en kun je overal mee naar toe nemen. Dat klinkt menig man als muziek in de oren. Het voordeel van dit geschenk is dat bluetooh speakers in verschillende uitvoeringen en prijsklassen verkrijgbaar zijn!