Een fauteuil of relaxfauteuil kopen

Een fauteuil of relaxfauteuil kopen

maart 30, 2021 0 Door Bart Jans

Een relaxfauteuil, ook wel relaxstoel genoemd, wordt vaak aangekocht om in optimaal comfort te zitten en even tot rust te komen, hiernaast kan het helpen tegen rugklachten. Vaak wordt de fout gemaakt dat bij een relaxfauteuil automatisch gedacht wordt aan een luie stoel. In dit blog neem ik je mee wat het verschil is tussen de 2 stoelen zodat je de juiste stoel voor jou woning vindt.

Functionaliteiten

Een fauteuil kan natuurlijk ook lekker zitten en ontspanning bieden, echter bieden relaxfauteuils extra functionaliteiten. De relaxfauteuils bieden meer opties tot het verstellen van de stoel zodat je in optimaal comfort in de woonkamer kunt zitten. De verschillende standen zijn erop gemaakt zodat je nek, rug en benen optimaal ondersteund worden. Vaak komt er bij een relaxfauteuil een voetsteun die vaak elektrisch uitgeklapt kan worden.

Stroom

Relaxstoelen zijn vaak elektrisch verstelbaar, zoals bovenstaand besproken voor de voetsteun maar ook voor het verstellen van de rugleuning. Met deze reden is een relaxstoel hedendaags vaak elektrisch, met daaraan een duurder prijskaartje. Het is belangrijk om te bekijken of je hierbij de relaxfauteuil van stroom kan voorzien, mocht dit niet het geval zijn kun je voor een uitvoering met een accu gaan.

Waar kan ik een fauteuil of relaxfauteuil kopen?

Online zijn er veel aanbieders van fauteuils en relaxfauteuils, belangrijk is om hierbij te gaan voor een verkoper met een optimale service. Een bekend en vooraanstaand bedrijf op het gebied van fauteuils en relaxfauteuils is Woonloods. Woonloods heeft al meer dan 10 jaar ervaring en biedt als aanvullende service zelfs deskundig advies van een interieurstyliste. Hiernaast biedt het bedrijf niet alleen services en producten aan voor de consumentenmarkt maar ook voor de zakelijke markt. Hierbij heeft Woonloods al verschillende projecten mogen uitvoeren voor overheidsinstellingen, zorginstellingen en kantoren, met grote tevredenheid als gevolg. Bestel je fauteuil of relaxfauteuil vandaag nog!