Een frisse start

Een frisse start

augustus 22, 2021 0 Door Bart Jans

De kantoren gaan weer open! Misschien is het tijd om een nieuwe start te maken, of ben je net een bedrijf gestart en heb je nu pas voor het eerst een kantoor nodig. Er zijn gelukkig genoeg bedrijvencentra die kantoorruimtes aanbieden. BC Waasland is daar één van. Dit terrein bevindt zich tussen Gent en Antwerpen in, een goede centrale plek gemakkelijk te vinden voor bezoekers. Voor jezelf en eventuele werknemers is dit ook een prima reis om van en naar huis te maken. Ook is er gratis parkeergelegenheid op het terrein, compleet met laadpalen voor de elektrische auto’s!  

Gezellige werkplek!

Als je de laatste maanden toch wel genoeg had van dat eenzaam thuiswerken, zijn er ook gemeenschappelijke ruimtes waar je gebruik van kan maken. Je zal vast niet de enige zijn die behoefte heeft aan menselijk contact. De gemeenschappelijke keuken en cafetaria is voor alle huurders open, dit is natuurlijk ook uitstekend om iedereen te leren kennen en wellicht ook wel wat connecties te maken.

Natuurlijk worden de kantoorpanden regelmatig schoongemaakt en kun je gebruik maken van de post verzendingsdienst. Je kunt alles soepel laten verlopen vanuit dit bedrijvencentrum! Wat je gebruikt wordt aan het einde van de maand verrekend met de andere gemaakte kosten, vooraf regelen is dus niet nodig.

Voor ieder wat wils

Ben je alleen op zoek naar een kantoorruimte? Dan is dit een prachtige plek om je bedrijf te vestigen. Heb je voor jouw diensten ook een magazijnruimte en vergaderzaal nodig? Dan kan dit ook bij BC Waasland! Je kunt meerdere ruimtes huren en zo je bedrijf uitbreiden. Een kantoor huren Waasland betekent alle benodigdheden voor een succesvolle business onder één dak. Heb je een magazijn, inpakruimte, cafetaria en kantoorruimte nodig, dan zal je ook een aantal medewerkers moeten huisvesten. De kantoren hebben plek voor 3 tot 5 medewerkers, je zal er dus misschien een paar in totaal moeten huren.