Een mannen gids om je goed te kleden

Een mannen gids om je goed te kleden

juli 18, 2022 0 Door Bart Jans

Heren stijl is meer dan het hebben van de juiste kleding. Goed gekleed zijn heeft te maken met hoe je je kleding draagt, hoe je ze combineert en hoe je accessoires draagt. Leren hoe je je beter kunt kleden, omvat het vinden van de juiste pasvorm, het kopen van kleding van hoge kwaliteit, het gebruiken van moderne trends maar vooral vasthouden aan klassieke stijlen. Daarnaast moet je weten wanneer je casual en geklede kleding moet dragen. Elke man zou kleding in zijn kast moeten hebben die zijn zelfvertrouwen vergroot. Sommige mannen dragen liever een spijkerbroek, een t-shirt en sneakers met een paar sokken van bamboeviscose. Ondertussen geven anderen de voorkeur aan een zwarte geklede broek, een wit button-down overhemd en een blazer. Als je je garderobe wilt updaten, moet je enkele modetips in gedachten houden.

Investeren in tijdloze kleding

Het is verbazingwekkend hoeveel je kunt doen met slechts een paar basisdingen. Door je te concentreren op het kopen van items die klassiek zijn en nooit uit de mode raken, kun je een sterke basis voor je garderobe bouwen. Je zou een verscheidenheid aan goed passende basis-T-shirts, jeans en chino’s moeten hebben die je goed staan ​​en een paar truien in verschillende stijlen. Om er goed uit te zien bij meer formele evenementen, heb je overhemden, een traditionele blazer en een marineblauw pak nodig dat goed bij je past. Je zou een paar eenvoudige sneakers, een paar laarzen en een paar scherpe leren schoenen moeten hebben die je overal mee kunt combineren.

Ken je pasvorm

Het belangrijkste aan mannenkleding is dat ze goed moeten passen. Een ander belangrijk ding is hoe goed je kledingstukken goed bij elkaar passen. Dit omvat kleur, materiaal en details. Zelfs als je geweldige stukken van de beste merken hebt, kun je ze niet optimaal dragen als ze niet goed bij je passen. Zorg ervoor dat je verschillende broeken en overhemden past. Op deze manier kun je erachter komen waar je valt op een schaal van losse, niet-op maat gemaakte pasvormen tot strakke en nauwsluitende snitten. Ontdek wat er goed uitziet op je lichaam, zodat je kleding kunt dragen waarmee je de beste versie van jezelf kunt zijn. Sommige mensen houden van een meer klassieke look met lossere pasvormen, terwijl anderen van skinny, moderne slim-fits houden. Het is helemaal aan jou en wat bij jouw voorkeuren past.