Enkele dingen om te overwegen voordat je Airpods koopt

Enkele dingen om te overwegen voordat je Airpods koopt

mei 4, 2022 0 Door Bart Jans

Sinds de introductie van de Airpods in 2016 hebben AirPods veel belangstelling gekregen. Om deze reden hebben verschillende accessoire fabrikanten ideeën gecreëerd om accessoires te produceren die het gebruik van AirPods gemakkelijker en comfortabeler kunnen maken. Enkele voorbeelden zijn AirPods hoesjes en AirPods riemen. Bijna iedereen heeft AirPods, maar als je die niet hebt of als je je AirPods wilt vervangen en nieuwe wilt kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. In deze uitleg lees je meer.

Ontdek welke apparaten AirPods ondersteunen

Voordat je AirPods koopt moet je alles weten over AirPods, waaronder de apparaten en accessoires die de prestaties van AirPods ondersteunen. Airpods zijn koptelefoons die geen kabels hebben, wat betekent dat ze zijn verbonden via Bluetooth. Airpods kunnen worden aangesloten op alle gadgets zoals computers, mobiele telefoons of muziekspelers die zijn uitgerust met Bluetooth-verbindingen. Dankzij het draadloze ontwerp kun je vrij bewegen om elke activiteit uit te voeren met AirPods. Deze blijven goed in je oren zitten voor gemakkelijke communicatie of om gewoon naar je favoriete muziek te luisteren.

Airpods-accessoires

Een van de accessoires voor AirPods is de Airpods hoes. Het gebruik van een AirPods hoesje is handig om je AirPods te beschermen als je deze perongeluk laat vallen en wordt blootgesteld aan krassen of druk. Bovendien kan de AirPods hoes je AirPods ook beschermen tegen water, stof en ander vuil. Naast de AirPods hoes is een ander accessoire de AirPods riem. Deze kan handig zijn omdat je je AirPods soms kwijtraakt bij actievere activiteiten zoals sporten of rennen.

Airpods-batterij

Airpods gebruiken batterijen als energiebron. AirPods batterijen kunnen worden opgeladen in de batterijhouder. Als je je AirPods volledig oplaadt, kun je deze 5 uur gebruiken. De batterijhouder moet ook worden opgeladen. Als je de AirPods-batterijhouder volledig oplaadt, kan deze meer dan 24 uur worden gebruikt. Je kunt de status van de AirPods-batterij en batterijhouder achterhalen via het indicatielampje dat oplicht. Als de status van je AirPods-batterij volledig is opgeladen, is het indicatielampje groen. Als het indicatielampje oranje is, betekent dit dat de batterijhouder je AirPods-batterij niet meer volledig kan opladen.