Het gevoel van een nieuwe auto? 3 tips op een rij!

Het gevoel van een nieuwe auto? 3 tips op een rij!

augustus 12, 2022 0 Door Bart Jans

Wanneer we een lijstje gaan opstellen van zaken waar mannen het állergelukkigste van worden dan staat daar waarschijnlijk zeer hoog op genoteerd; een nieuwe auto. Laat dit helaas nou net een zaak zijn wat niet voor iedereen op regelmatige basis is weggelegd. Een nieuwe auto kopen is duur en het loont dan ook om lange tijd in hetzelfde exemplaar rond te rijden. Maar niet getreurd, er zijn manieren te bedenken die ervoor kunnen zorgen dat jij tóch dat gevoel hebt. Hoe je dit doet? Wij geven onze drie tips!

Pimp my ride

Of je je auto nu nieuw- of tweedehands koopt, er is altijd ruimte voor verbetering. Een persoonlijke touch of kleine verbetering kunnen al een hele andere uitstraling geven aan een auto. Wat wij een belangrijke factor hierin vinden? De velgen. Deze kunnen een zakelijke auto een sportieve look geven, of juist andersom. Online velgen kopen is tegenwoordig super eenvoudig en het aanbod is zéér ruim. Gewoon vanuit je luie stoel kun jij kiezen wat er bij jouw auto past.  Geloof ons; de vragen of jij een nieuwe auto hebt zullen verdubbelen!

Goed gewassen

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat onze auto goed schoon is, maar er is tegenwoordig meer. Het aanbod aan zogenoemde detailers is ontzettend toegenomen. Simpel gezegd zijn dit de schoonmakers 2.0. Zij maken niet alleen de auto van binnen schoon, maar ze behandelen zowel het interieur als exterieur. Dit doen zij zeer uitgebreid en met zorg. Daarnaast betreft het altijd maatwerk waarbij zij oog hebben voor eventuele (kleine) gebreken en lossen deze op. Zij maken hierbij gebruik van technieken als kleien, polijsten, coaten en stoomreinigen. Hoe ze dit allemaal doen en wat ze kunnen? Vraag het ze en ze leggen alles nauwkeurig uit. Maar geloof ons; je gelooft je ogen niet wanneer jij je auto terugkrijgt!

Kleur buiten de lijntjes

Niets is zo bepalend voor een auto dan de kleur. Wanneer jouw bolide al een tijdje meegaat kan het zijn dat je helemaal bent uitgekeken op de kleur, en dat er steenslag op de motorkap zit. Tegenwoordig kost het overspuiten van je auto helemaal niet meer zoveel dan dat dit vroeger was. Daarnaast zijn er naast de kleur nog heel veel andere dingen te bedenken die ervoor zorgen dat jouw auto een limited edition versie wordt. Wat dacht je van een poedercoating of matte uitstraling door middel van carwrappen. Beide prachtig én voor elke auto een mogelijkheid.

Kortom, ook wanneer jij nog niet toe bent aan een nieuwe auto zijn er mogelijkheden te bedenken die ervoor zorgen dat jij toch het gevoel hebt een nieuwe bolide te hebben. Met bovenstaande tips, zeker wanneer je ze combineert, kun jij weer een aantal jaren vooruit!