Hoe verras ik mijn vriendin?

Hoe verras ik mijn vriendin?

februari 14, 2022 0 Door Bart Jans

Of je nu al jaren getrouwd bent of nog maar net van plan bent om jullie bruiloft te organiseren, of je nu 25 of 50 bent… partners vinden het altijd heerlijk om verrast te worden. En het woord verrassen zegt het al: verrassen is hetzelfde als onverwacht verblijden. Het onverwachte deel in de verrassing, maakt de reactie alleen maar groter. Dat lijkt ingewikkeld, maar dat is het niet! Luister naar je gevoel en ga creatief aan de slag!

Persoonlijk cadeau

Iedereen weet hoe goed een persoonlijk cadeau valt. De ontvanger ziet dat de persoon die het cadeau geeft, je goed kent en vooral ook de moeite heeft genomen om een cadeau te verzinnen dat in de smaak valt. Alleen dat is al een cadeau op zich! Dus geef geen keukenapparatuur, hoe handig wellicht ook, want dat geeft alleen maar de indruk dat je partner in de keuken aan de slag moet!

Observeer en ga aan de slag!

Observeer je partner goed: is ze een boekenwurm? Besteedt ze veel aandacht aan haar uiterlijk? Houdt ze van kleding of stroopt ze alle tweedehands winkels af? Is ze sportief? Al deze vragen brengen je dichter bij je doel: een mooie verrassing verzinnen voor je lief. Denk ‘out of the box’ en geef aan een boekenwurm niet direct een boek, maar koop of maak een persoonlijke boekenlegger. Is jouw vriendin sportief aangelegd? Koop geen sporttas, maar koop bijvoorbeeld sieraden onderdelen in bij een kralen groothandel om zelf een mooie sleutelhanger te maken die ze als versiering aan haar sporttas kan hangen. 

Zoveel jaar samen

Zijn jullie 5 maanden of wellicht 5 jaar samen en wil je dat vieren? Verzin dan iets voor jullie samen, iets dat jullie samenzijn symboliseert. Koop bijvoorbeeld een mannen- en vrouwen parfum van hetzelfde merk. Je kunt er ook voor kiezen allebei een sieraad te dragen dat jullie liefde verwoordt. Bij kralen groothandel betaalbarekralen.nl kun je bijvoorbeeld hele mooie leren Cuoio armbanden kopen die je zelf kunt versieren met mooie schuivers of cabochons. Zu kun je heel eenvoudig matching armbanden maken van een mooie kwaliteit waar je vriendin dol op zal zijn!