HUIDVERZORGING VOOR MANNEN: de grootste schoonheidstrend

HUIDVERZORGING VOOR MANNEN: de grootste schoonheidstrend

april 22, 2020 0 Door Bart Jans

Huidverzorging voor mannen is een van de grootste schoonheidstrends van de 21e eeuw, en terecht.

De moderne man is even gepassioneerd over het bereiken van een teint, en een verzorgd uiterlijk begint met een heldere, gehydrateerde en stralende, stralende huid.

Mannen behandelen, net als vrouwen, huidproblemen zoals veroudering, pigmentvlekken, gevoeligheid en acne. Het kiezen van de juiste methode voor huidverzorging kan afhangen van factoren zoals huidskleur, levensstijl en klimaat.

Het mag geen verrassing zijn dat testosteron een sleutelrol speelt in de werking van de mannelijke huid. Testosteron wordt omgezet in dihydrotestosteron (DHT), dat vervolgens de zogenaamde androgeenreceptoren activeert.

Androgenen regelen de haargroei, wat uiteindelijk resulteert in grote haarzakjes en grof haar die het grootste deel van het gezicht van een man in beslag nemen.

De huid van mannen is meestal dikker en taaier van structuur met grotere haarzakjes. Verhoogde testosteronniveaus veroorzaken overmatige olieproductie, wat bijdraagt ​​aan meer vuil, olie en puin dat de poriën blokkeert en hormonale puistjes veroorzaakt. Ontdek hier meer over hoe uw dieet kan bijdragen aan hormonale acne.

Gezichtshaar

Regelmatig scheren kan resulteren in een onrustige huid, vooral bij mensen met een al gevoelige huid die na het scheren vaak last hebben van roodheid en scheerbrand.

Het aanbrengen van een pre-shave-product om gezichtshaar te verzachten voordat een moisturuzer na het scheren wordt aangebracht, is van vitaal belang om een crème na  het scheren te gebruiken om roodheid en bultjes te helpen voorkomen.

Waarom heb je een moisturizer van Sa.al&co nodig in je dagelijkse (huidverzorging) leven? Deze huidverwijderaar is rijk aan magische elixers die 5 alfa-reductase (ontsteking gerelateerd aan acne) met 66% verminderen, met studies die aantonen dat dit extract de epidermis onmiddellijk hydrateert en de huid langdurig voller maakt dan hyaluronzuur.

De hydratatie neemt na 4 uur toe tot 85% met anti-allergische werking, die rustgevend is voor de gevoelige en gevoelige huid die vatbaar is voor irritatie, allergie en ontsteking.

Het elimineren van scheercrèmes en aftershaves met alcohol uit uw huidverzorgingsregime is van cruciaal belang. Het is belangrijk om natuurlijke plantaardige producten te gebruiken die op intelligente wijze een harmonieus evenwicht in de huid behouden – alcohol verwijdert de huid van essentiële oliën die niet alleen uw huid verder irriteren, maar ook kunnen uitdrogen. Een ander te vermijden ingrediënt is menthol. Hoewel het een snel tintelend “ahh” -gevoel kan geven, kan het net zo uitdrogend en reactief op de huid zijn als alcohol.

Benodigdheden voor mannelijke verzorging

1. Was uw gezicht driemaal per dag – eenmaal ’s ochtends en tweemaal’ s avonds om dieper in de poriën te komen en alle onzuiverheden van de dag te verwijderen. Ontdek hier waarom ik altijd dubbele reiniging ’s nachts aanbeveel.

2. Veel mannelijke beroemdheden, waaronder Pharrell Williams, hebben zich onlangs uitgesproken over het belang van regelmatige exfoliatie om een ​​stralend stralende huid te verkrijgen. Poets je huid minimaal 3 keer per week om dode huid, bacteriën en vuil te verwijderen.

3. Een vette huid hebben is niet synoniem met hydrateren. Om de productie van olie te verminderen, de natuurlijke manier van hydratatie van het lichaam, hydrateer je huid zelf! Gebruik een innovatieve multi-tasking moisturizer om je dagelijkse huidritueel te voltooien, zoals onze multi-action skin-fixing Cream Supreme Facial Moisturizer.