Hulp bij ongewenst urineverlies

Hulp bij ongewenst urineverlies

april 16, 2021 0 Door Bart Jans

Ongewenst urineverlies? Dit kan komen doordat de sluitspier van de blaas of de controle op de blaas is verzwakt, waardoor u ongewenst urine kunt verliezen. Dit urineverlies kan verschillende oorzaken hebben en het is belangrijk om die zelf goed na te gaan, eventueel met behulp van de huisarts. De mate van het urineverlies verschilt per persoon en elke patiƫnt is uniek, dus er zijn verschillende soorten hulpmiddelen. U kunt goed geholpen worden met dit probleem, bijvoorbeeld met producten van TENA. Voor iedereen is er wel een passend hulpmiddel om incontinentie onder controle te houden!

De juiste hulp
Er zijn veel verschillende incontinentieproducten, huidverzorgings- en hygiƫneproducten voor man en vrouw. Met deze producten behoudt u uw waardigheid en wordt uw levenskwaliteit verhoogd. Die twee dingen zijn namelijk heel belangrijk. Alle producten tegen ongewenst urineverlies worden uitbundig getest en zijn innovatief. Incontinentie is een naar probleem, en komt vaak voor bij de oudere generatie, maar gelukkig zijn er goede oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan incontinentie inlegkruisjes- en verbanden en incontinentieondergoed voor mannen en vrouwen. Ook zijn er unisex producten beschikbaar, zoals incontinentie en stretchbroekjes. Naast deze hulpmiddelen biedt TENA producten voor huidverzorging, reiniging en bescherming voor in bed.

Duurzaamheid is van belang
TENA is gericht op duurzaamheid en vindt het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een zo laag mogelijke CO2-voetafdruk. Daarnaast wordt er in alle fabrieken van TENA 100% hernieuwbare elektriciteit gebruikt. Naast de bescherming van mensen, wordt de planeet zo ook beschermd. Het grootste doel van TENA is om mensen zo lang mogelijk van het leven te laten genieten en overal ter wereld te zorgen voor betere zorgvoorzieningen en het doorbreken van het stigma op incontinentie.