iPhone X kopen, of tóch de iPhone 8?

iPhone X kopen, of tóch de iPhone 8?

september 22, 2021 0 Door Bart Jans

In 2017 bestond Apple 10 jaar. Het bedrijf bracht de iPhone 8 uit, wat de logische opvolger is van de iPhone 7. Oók introduceerde Apple de iPhone X. Dit is het jubileumtoestel waarmee het roer werd omgegooid. Welk toestel moet je nu kopen? We hebben alvast een grote geruststelling: beide refurbished iPhones zijn bij Forza Refurbished super scherp geprijsd en worden geleverd met 2 jaar garantie en gratis oplader.

Dit is de iPhone 8

De iPhone 8 heeft het oude design. Kenmerken hiervan zijn het compacte formaat, een 4.7-inch LCD-scherm, de thuisknop met vingerafdrukscanner en de enkele camera achterop. Dit toestel kun je voor het eerst draadloos opladen en draait op de supersnelle A11-chip. Zo kun je goed augmented-reality ervaren, mobiele games spelen en veel apps tegelijkertijd gebruiken. Wanneer de iPhone 8 kopen? Als je een compacte iPhone zoekt, het nieuwste van het nieuwste voor jou niet nodig is en als geld een belangrijke rol speelt.

Dit is de iPhone X

De iPhone X heeft het nieuwe design. Het toestel heeft een 5.8-inch OLED-scherm die de hele voorkant bedekt, beschikt over een dubbele camera, roestvrijstalen toestelranden en Face ID. Deze iPhone ontgrendel je dus door ernaar te kijken en de iPhone X is de eerste iPhone die dat kan. Ook de iPhone X draait op de supersnelle A11-chip. Het toestel is dus niet sneller dan de iPhone 8, maar ziet er wel moderner uit én is uitgerust met wat duurdere snufjes. Daarom ligt de prijs van dit toestel hoger.

Refurbished iPhones

De iPhone 8 en iPhone X kun je bij veel webwinkels niet meer nieuw kopen, want de toestellen zijn in hun ogen te oud. Wij van Forza vinden van niet, want een iPhone krijgt minimaal 5 software-updates. Soms zelfs 6 jaar als de hardware dat toe laat. De iPhone 8 en iPhone X zijn zó krachtig dat dit een heel reëel scenario is. Met de iPhone 8 en iPhone X kun je nog tot en met september 2024 vooruit, want de toestellen krijgen nog minimaal 2 software-updates. Ze zijn dus nog láng niet afgeschreven. Refurbished haal je deze iPhones bij Forza voor een super scherpe prijs en mét 2 jaar garantie in huis. Je ontvangt dus veel iPhone voor weinig, waarmee je de komende jaren goed vooruit kunt.

Waarom kiezen voor refurbished?

Refurbished is nét zo betrouwbaar als nieuw. Elke refurbished iPhone is namelijk op 50 technische punten gecontroleerd. En omdat Forza over het Keurmerk Refurbished beschikt, ben jij verzekerd van een betrouwbare aankoop van een betrouwbare aankoop. Je bespaart dus simpelweg geld door te kiezen voor refurbished, maar je draagt óók bij aan duurzaamheid. Hergebruiken is simpelweg beter dan onnodig herproduceren. Van duur naar duurzaam dus.