Je spullen veilig opbergen tijdens woon werkverkeer

Je spullen veilig opbergen tijdens woon werkverkeer

juli 19, 2022 0 Door Bart Jans

Je ben je meer bewust van je omgeving als je het grootste deel van je leven in woon-werkverkeer hebt doorgebracht. Het is volkomen normaal om je zorgen te maken over de veiligheid van je bezittingen. Onderweg weet je nooit hoe veilig de locatie is en dit geldt met name in openbare plaatsen zoals winkelcentra en in bussen. Je hebt geen controle over de acties van de mensen in je directe omgeving. Je kunt het echter moeilijker maken voor mensen met kwade bedoelingen om van jouw een slachtoffer te maken als je de nodige veiligheidsmaatregelen neemt. Een veiligheidstip is om je kaarten en contant geld nooit in één portemonnee te stoppen, maar een dubbele pasjeshouder te hebben om je ID’s en kaarten apart te bewaren.

Houd je tas dicht bij je

Het zal voor iemand anders veel moeilijker zijn om je spullen te pakken te krijgen als je tas recht voor je staat. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​tas te kopen die is gebouwd met een beschermende voering die intact blijft, zelfs nadat hij door dieven met een mes is doorgesneden. Plaats je portemonnee ook niet in het voorste vak van je tas. Dit maakt het voor dieven gemakkelijker om te stelen.

Verpak je spullen in zakjes

Als je een grote fan bent van draagtassen, zal het veel eenvoudiger zijn om dingen zoals sleutels of andere kleine voorwerpen terug te vinden door je belangrijkste bezittingen in zakjes te doen. Het is ook een efficiënte manier om je waardevolle spullen veilig te bewaren. Wanneer je waardevolle spullen, zoals je telefoon en portemonnee, zijn verborgen in zakjes, is het voor zakkenrollers moeilijk om precies te bepalen waar je waardevolle spullen zich bevinden. Wanneer ze proberen een zakje uit je tas te halen, is het overduidelijk dat ze iets proberen te stelen.

Veiligheidsaccessoires voor je tas

Een sleutelhanger alarm is een klein apparaatje dat een hard geluid maakt wanneer erop wordt gedrukt. Het wordt door vrouwen gebruikt om een ​​aanvaller af te schrikken en hen de tijd te geven om te ontsnappen. Ze zijn gebruiksvriendelijk, draagbaar en kunnen als laatste redmiddel worden gebruikt als je je ooit in een gevaarlijke situatie bevindt. Tactische pennen zijn een geweldig veiligheidsaccessoire om bij je te dragen. Ze zien eruit als gewone pennen en kunnen als zodanig worden gebruikt. Ze zijn eigenlijk gemaakt van sterke materialen die kunnen worden gebruikt om jezelf te verdedigen in geval van een aanval of overval.