Ken je de neusdouche al?

Ken je de neusdouche al?

januari 18, 2022 0 Door Bart Jans

taal die vertellen dat mensen niet zo snel geneigd zijn om iets onbekends uit te proberen. Daarom laten we je nu kennis maken met de neusdouche. Een ontzettend handig hulpmiddel om alle rommel uit je neus weg te spoelen. Onze eindconclusie is: koop een neusdouche! Het werkt zo gigantisch goed, dat iedereen een neusdouche zou moeten kopen.

Als wij aan mensen vragen of ze weten wat een neusdouche is, dan antwoorden ze allemaal ontkennend. Een neusdouche??? Wat is dat dan? Dat gaan we je vertellen, omdat wij aan den lijve hebben ervaren dat het een geweldig hulpmiddel is om vrij door je neus te kunnen ademhalen. Maak daarom kennis met: …de neusdouche!

NeilMed de beste neusdouche

Gevraagd naar waar een goede neusdouche aan moet voldoen, vertelt een KNO-arts van het Universitair Medisch Centrum Utrecht dat het uit den boze is om iets in je neus te stoppen. Veel neusdouches hebben een puntige spuitmond en sommige hebben een kleine ronde bol als spuitmond die het neusgat in gaat. Daarmee loop je het risico om bloedvaatjes kapot te stoten, of met een schuine harde waterstraal je neus te beschadigen, met een bloedneus tot gevolg. De KNO-arts van het UMC Utrecht beoordeelt de neusdouche van NeilMed Nederland als de beste, vanwege de goed gevormde dop die geen spuitmond heeft maar door de gepatenteerde ronding het neusgat afsluit, en omdat de neusdouche super gemakkelijk in te knijpen is. Deze beste neusdouche is te koop via de webshop neilmednederland.nl.

Neusspoelen goed voor je gezondheid

Dezelfde KNO-arts van het Universitair Medische Centrum vertelt dat het gebruik van een neusdouche goed is voor je gezondheid en je gezondheid bevordert. Pollen, stof en andere rommel wordt door je neus uit de ingeademde lucht gefilterd en blijft hangen in je neusslijmvlies. Dat leidt tot jeuk, irritatie, snot en een dichte neus die het ademen belemmert. Door dagelijks je neus te spoelen met een neusdouche met zoutoplossing, spoel je alle rommel weg. Ook reinigt het de slijmvliezen van je bijholte en voorhoofdsholten, zodat je minder kans hebt op een ontsteking van de vliezen. Neusdouche en zout zijn beide te verkrijgen via de webshop van NeilMed Nederland.