Maak van jouw auto je droomauto

Maak van jouw auto je droomauto

december 4, 2020 0 Door Bart Jans

Wil je graag van jouw auto je droomauto maken? Lees dan gauw verder! In dit artikel gaan we namelijk in op de verschillende mogelijkheden van het customizen van jouw auto. Veel mannen kopen een auto en kijken hier vervolgens nooit meer echt naar om, tot ze een nieuwe kopen. Maar wist jij dat het heel gemakkelijk is om jouw auto te customizen? Hierdoor blaas je je auto nieuw leven in en voelt die weer echt als nieuw. Dit wil jij toch ook? Benieuwd hoe dat kan? Lees dan gauw verder!

Laat je auto ontchromen door een expert

Eén van de eerste dingen die je kunt overwegen is het ontchromen van je auto. Dit is ook direct de goedkoopste optie. Ontchromen houdt simpel gezegd in dat een expert alle chrome onderdelen van jouw auto gaat aanpakken. Stel je hebt een zwarte auto met chrome accenten in de grill, sierlijsten van de portieren en de logo’s. Je zou dan kunnen overwegen om deze allemaal zwart te laten wrappen zodat jouw gehele auto in het zwart is. Andere kleuren zijn uiteraard ook mogelijk.

Wrap je auto in een andere kleur

Vind je alles van begin af aan al fantastisch aan je auto, maar was een andere kleur niet verkeerd geweest? Of ben je na al die jaren een keer uitgekeken op de kleur? Dan kan je ervoor kiezen om je auto te laten wrappen. Een wrap is een soort folie die met de hoogste zorgvuldigheid over de bestaande lak van de auto aangebracht wordt. Het lijkt dan net of de auto in een andere kleur gespoten is, echter is wrappen vele malen goedkoper. Je zou er ook voor kunnen kiezen om bepaalde delen te wrappen, zoals handgrepen, spiegels of de motorkop. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kies voor andere velgen

Stel, je hebt een Volkswagen Golf. Hieronder zitten nog de originele Volkswagen Golf velgen, maar deze zijn in de loop der jaren beschadigd of je bent uitgekeken op de stijl en/of kleur. Dan zou je ook kunnen overwegen om de velgen te vervangen voor andere Volkswagen Golf velgen. Bijvoorbeeld in een kleur die past bij de rest van de auto, of een kleur die er juist écht uitspringt. Op het internet zijn vele aanbieders te vinden van Volkswagen Golf velgen. Kijk bijvoorbeeld bij JD Banden & Velgen, een webshop met één van de grootste assortimenten in originele velgen voor vele merken.