Manieren om je restaurant zomer klaar te maken

Manieren om je restaurant zomer klaar te maken

maart 25, 2022 0 Door Bart Jans

Nu het steeds vaker lekker weer is wil je natuurlijk je terras weer openen. Erg logisch dat je snel klaar wil zijn voor het terrasseizoen. Er zijn verschillende manieren om dat te kunnen regelen. Wil je weten hoe? Lees snel verder.

Ga voor groot

Je wil natuurlijk wel dat je gerechten goed te lezen zijn. Je kan daarvoor A3 formaat gebruiken. Online drukkerijen zoals Drukbedrijf.nl helpen je met het uitzoeken van het juiste papierformaat. Nadat je hebt gekozen kan je menukaarten bedrukken. Een duidelijke menukaart draagt bij aan het comfort van de bezoeker.

Zet in op bier

Nu het vaker lekker weer is willen meer mensen een pilsje. Je kan daarvoor heel mooi je eigen bierviltjes ontwerpen. Met eigen ontwerp blijf je hangen bij de bezoeker. Erg leuk dus. Ook kan je bijvoorbeeld zelf bierbrouwen. Hiervoor kan je eigen bieretiketten bedrukken. Dus als je bezoekers wil binden ga je voor persoonlijke aanpak. 

Tafeltje dekje

Natuurlijk is het belangrijk dat de tafel er verzorgd uit ziet voor de bezoeker. Dit zorgt voor meer gemakt en comfort tijdens het diner. In plaats van papieren servetten kan je gebruik maken van tafellinnen. Tafellinnen zijn een stuk luxer dan de papieren variant. De papieren variant kan je makkelijk weggooien maar de tafellinnen kan je wassen en opnieuw gebruiken.

Go fresh

Je kan bij sommige vette gerechten zoals spareribs verfrissingsdoekjes bijleveren. Deze zijn makkelijk te bedrukken met je logo. Verfrissingsdoekjes zijn erg makkelijk omdat je bezoekers dan snel hun handen kunnen verfrissen en weer verder kunnen met eten. 

QR codes

Als je een stevig personeelsgebrek hebt kan je gebruik maken van QR codes. Op deze manier kunnen bezoekers bestellen zonder dat ze te lang hoeven te wachten. 

Regel de APK

Zorg dat je personeel altijd een aansteker, pen en kelnersmes bij zich hebben. Makkelijk te gebruiken en je personeel hoeft er niet meer naar te zoeken.