Meer plezier met je partner

Meer plezier met je partner

januari 4, 2022 0 Door Bart Jans

Zeker in de afgelopen maanden waren wij Nederlanders noodgedwongen aan huis gebonden. Hierdoor zat je vaak op elkaars lip en was er maar weinig leuks te beleven, afgezien van die leuke Netflix serie of film. De tijd lijkt wel een beetje stil te hebben gestaan en er was maar weinig ruimte voor plezier binnen of buiten. Gelukkig zijn er een hoop manieren om er samen met je partner toch iets leuks van te maken. Zo kan je samen wat vaker de slaapkamer opzoeken, samen een workshop volgen, het interieur aanpassen, lekker gaan wandelen, leuke spelletjes spelen of kleine verbouwingen in het huis gaan doen. Het is zeker nu belangrijk om aandacht aan elkaar te besteden en van elkaar te genieten. Stuur de kinderen een nachtje naar opa en oma en ruim wat gezellige tijd samen in. Om je wat ideeën te geven hebben wij een aantal leuke activiteiten op een rijtje gezet.

Leuke activiteiten met je partner

Zoeken jullie graag het randje op en mag de adrenaline vrijuit stromen? Dan is wellicht een dagje op het circuit, skydiven of een duikcursus leuke activiteiten die je vast in de buurt wel kunt doen. Heb je meer behoefte aan een rustige date zonder al te veel poespas. Boek dan een lekker nachtje weg in een romantisch hotel, ga naar een theatervoorstelling of reserveer dat ene restaurantje die jullie altijd graag eens wilde bezoeken. Zo zijn er nog honderden activiteiten te vinden die jullie weer tot elkaar brengt en zorgt voor een verbeterde band. Het is belangrijk om hierin te blijven investeren. Dit is goed voor de relatie en zorgt dat jullie niet snel op elkaar raken uitgekeken. Zeker samen de grens opzoeken en dingen doen die jullie nog nooit gedaan hebt zorgt voor een betere band. Ga samen op zoek naar leuke activiteiten en je zult merken dat je al snel weer ouderwets veel plezier hebt met je partner.

Duik samen het bed in

Outdoor activiteiten zijn natuurlijk leuk en gezellig, maar het echte plezier beleef je natuurlijk gewoon in de slaapkamer met elkaar. Samen in bed is geen betere plek om weer naar elkaar te groeien en elkaar nog beter te leren kennen. Experimenteer met nieuwe vormen van seks en speel in op elkaars fantasieën. Misschien vind je partner een rollenspel wel heel erg spannend of geniet jij intens ervan dat je partner je partner de touwtjes flink in de handen neemt met bijvoorbeeld een zweepje. Sextoys en sexy lingerie zijn ruimschoots te vinden in de betere online sex shop. Hier vind je alles voor bijna alle vormen van seks, van onschuldige handboeien tot koppel seksspeeltjes die jullie gelijktijdig verwennen. Laat je fantasieën uitkomen en ervaar erotiek als nooit tevoren. Nog nooit een onderdeel van BDSM ervaren? In een online BDSM shop vind je alles wat je zoekt om rustig of juist keihard aan je trekken te komen. Je zult merken dat goede seks met je partner al zorgt voor een veel sterkere band. Schroom dan ook niet om wekelijks, om de week of maandelijks tijd vrij te maken voor erotiek en nieuwe dingen uit te proberen.