Met deze spullen maak je je mancave compleet

Met deze spullen maak je je mancave compleet

december 3, 2021 0 Door Bart Jans

Iedere man heeft een hoekje voor zichzelf nodig. Noem het een mannencorner. Of noem het en mancave. Dit is de plek die je voor jezelf hebt ingericht om lekker te kunnen doen en laten wat jij wil. Anderen gunnen je dit natuurlijk. Daarom kan je ze op goede ideeën brengen door alvast aan te geven welke cadeaus je wel zou willen hebben voor jouw hoek. Zo kan je er alleen maar nog lekkerder bij zitten.

Een eigen bord

Het is jouw mancave en dat mag iedereen weten ook. Daarom zet je er een mooi bord op waarmee je duidelijk maakt dat het jouw plek is. Het is in ieder geval leuk om met verlichting te werken. Een mooie neonbord met je eigen naam, of de naam die je je cave geeft, is bijvoorbeeld een heel leuk idee. Die kan je tegenwoordig op maat laten maken, dus dat maakt het eigenlijk ook alleen maar nog leuker.

Een eigen drankje schenken

Zoals eigenlijk alles te personaliseren is tegenwoordig, zo geldt dat ook voor drankjes. Een biertje, wijntje of whisky met jouw naam erop laat je wel speciaal voelen. Op jouw plek schenk je wat jij drinkt. Dat is tegenwoordig heel gemakkelijk te doen, bijvoorbeeld doordat je er labels op kan laten plakken die speciaal op maat gemaakt zijn hiervoor. Dat geeft veel plezier.

De inrichting compleet maken

Met enkele kleine ingrepen kan je de mancave nog net wat aantrekkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een paar voetenbankjes zodat de gastheer met zijn vrienden met de benen omhoog van het eigen biertje of drankje kan genieten. Het is wel heel lekker om op die manier de mancave van wat extra glans te voorzien. Ook andere leuke items en accessoires kunnen helpen om het net wat meer eigen te maken. Dat is dus een goed idee.