Nieuwe baan in het magazijn!

Nieuwe baan in het magazijn!

september 20, 2021 0 Door Bart Jans

Een nieuwe baan in het magazijn! Het is een uitdagende en variërende baan. Dit houdt wel in dat je dus dagelijks in het magazijn te vinden bent. Het magazijn is dan jouw werkplek. Om hier fijn te kunnen werken is het wel belangrijk dat je werkplek netjes, opgeruimd en overzichtelijk is. Hoe zorg jij ervoor dat jouw werkplek een fijne plek wordt waar je graag naartoe gaat?

Ruim het magazijn eens op

Als magazijnmedewerker ben jij natuurlijk niet alleen verantwoordelijk voor het magazijn. Dat het magazijn een rommeltje is ligt dan niet alleen aan jou. Je kunt samen met je collega’s eens kijken of je het magazijn kunt opruimen. Iets wat handig is in een opgeruimd magazijn is een draagarmstelling. Het ruimt lekker op en zo hou je het overzichtelijk. Je kunt makkelijk zien waar alles staat en dit is voor jou als magazijnmedewerker een stuk fijner werken. een leverancier van draagarmstellingen is bijvoorbeeld Begra. Zij leveren een hele hoop van dat soort producten. Een echte aanrader om eens te kijken op hun website. Het enige wat je dan nog moet doen is het voorleggen aan de werkgever! Maar als jij als nieuwe werknemer met een eigen idee komt, waardeert hij of zij dat gegarandeerd, zolang je maar netjes blijft.

Werksfeer

Daarnaast is het ook belangrijk dat jij met een fijn gevoel naar het werk gaat. Hoe kun je daar nou voor zorgen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de rest van het personeel jou erg betrekt binnen de organisatie, maar het moet ook vanuit jou komen. Buurt zo eens lekker weg met je collega’s. Vraag naar interesses en hobby’s en maak eens een grapje. Zorg wel dat je dat met mate doet. Ga niet proberen grappig over te komen, want dat zal niet goed aanslaan op zowel de collega’s als de werkgever. Ben lekker jezelf en buurt er wat op los! Dat wordt altijd gewaardeerd.