Nissan Qashqai private lease

Nissan Qashqai private lease

december 10, 2020 0 Door Bart Jans

Heeft u ‘m al gezien, de nieuwe Peugeot 108? Hij is de opvolger van de Peugeot 107, maar er is tussentijds toch wel één en ander veranderd. Vergeleken met het vorige model, is het uiterlijk van de 108 flink veranderd. Hij behoort nu tot de populairste stadsauto’s van dit moment. Bovendien is de Peugeot 108 maximaal te personaliseren, waardoor u in een unieke auto rijdt.

Kenmerken van de auto

De Peugeot 108 staat bekend als één van de gunstigste en meest voordelige auto’s in de leasewereld. Hij is vooral bedoeld als stadsauto, maar ook prima geschikt voor woon-/werkverkeer. Door zijn formaat is hij overal handig te manoeuvreren en in te parkeren. De auto heeft een benzinemotor en een vermogen van 68 PK. Hij is handgeschakeld en heeft 5 versnellingen. De tankinhoud van de Peugeot 108 is 35 liter en hij heeft een zeer voordelig verbruik van maar liefst 1 liter op 26 kilometer. Daarmee rijdt u niet alleen heel zuinig, maar ook milieuvriendelijk. Door de 5 deuren is het voor iedereen gemakkelijk om in- en uit te stappen. De bagageruimte van deze Peugeot bedraagt 196 liter. Dat is meer dan genoeg om al uw wekelijkse boodschappen in kwijt te kunnen.

Kopen of leasen?

In de garage staat deze Peugeot voor een bedrag van ruim 11.000 euro voor u klaar. Wilt u dat bedrag liever niet in één keer uitgeven, dan is Peugeot 108 private lease wellicht een goede optie voor u. Voor een gemiddelde maandprijs van iets meer dan 200 euro, kunt u deze auto rijden. De prijzen van de leasemaatschappijen kunnen wel uiteenlopen, net zoals de voorwaarden. Let daarom goed op de voorwaarden die bij het contract horen.

Wat is het voordeel van leasen?

Met Peugeot 108 private lease rijdt u in deze nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Naast dit bedrag betaalt u alleen nog de kosten voor het tanken. Wegenbelasting, verzekering, afschrijving, onderhoud en keuringen zijn allemaal al verrekend in de maandelijks te betalen premie. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar. De verschillen in de premies van de diverse leasemaatschappijen komen door de voorwaarden. Premies worden berekend op basis van het aantal kilometers dat u per jaar met de auto rijdt. Ook de looptijd van de leaseovereenkomst bepaalt de hoogte van de premie. Hoe langer de looptijd is, des lager de premie. Als laatste wordt de premie ook bepaald door de uitvoering waarin u rijdt.

Waar kan ik de Peugeot 108 leasen?

Bijna alle grote leasemaatschappijen in Nederland hebben deze populaire en zuinige auto in hun pakket. De voorwaarden verschillen wel per aanbieder. Echter: het goedkoopste contract hoeft zeker niet het beste te zijn. Let goed op de voorwaarden qua aantal kilometers, de looptijd van het contract, de wijze van verzekering van de auto en de gang van zaken wanneer u onverhoopt het leasecontract eerder beëindigt. Op internet vindt u diverse vergelijkingssites, waarop de aanbiedingen van alle leasemaatschappijen naast elkaar te zien zijn.