Sieraden inkopen voor je vriendin/vrouw wordt nog makkelijk met deze tips!

Sieraden inkopen voor je vriendin/vrouw wordt nog makkelijk met deze tips!

juni 15, 2021 0 Door Bart Jans

Sieraden zijn het perfecte item als cadeau

Is je vriendin/vrouw jarig, hebben jullie een jubileum te vieren of wil je haar gewoon verrassen met een leuk sieraad? Maar heb je geen idee wat je precies voor haar moet kopen? No worries, we hebben een aantal handig tips voor je zodat jij gegarandeerd een succes is!

Tip 1: Keuze van wat soort sieraad

Draagt jouw vriendin of vrouw altijd kettingen? Heeft ze gaatjes, of zelf meerdere? Houd eens in de gaten welke sieraden ze meestal om heeft. Het kan namelijk zomaar zijn dat je vriendin of vrouw het helemaal niet vindt om armbanden te dragen, of misschien draagt ze liever geen kettingen. Het zou jammer zijn als je een prachtig item uitkiest maar dan niet wordt gedragen. Daarnaast door bewust te kijken welke kleding en sieraden ze nu al draagt, leer je haar stijl kennen. Ook zeker belangrijk!

Tip 2: Kies een passende kleur

Kijk eens naar haar huidige sieradencollectie of wat ze veel draagt. Is het meestal goud of zilverkleurig? Of houdt ze juist van kleurtjes of een leuke combinatie? Het is handig om een sieraad te kopen in een kleur wat ze het meeste draagt. Zo is het voor haar gemakkelijk om je cadeau straks te combineren met de sieraden die ze nu al heeft.

Tip 3: Het juiste formaat

Iets wat velen vergeten als ze sieraden voor een ander uitzoeken is het formaat. Is je vriendin of vrouw maar klein en smal, kies dan niet al te grove sieraden. Andersom geldt dit ook. Voor een eyecatcher is het juist leuk om een wat robuuster en opvallender item te kiezen, maar het moet wel altijd de vrouw zijn die het sieraad draagt en niet andersom.

Tip 4: Luister naar je vriendin!

Ja dat lees je goed, luisteren is vaak de key om het perfecte item te vinden. Lopen jullie samen door de winkelstraten, luister dan goed of ze een opmerking maakt over bepaald producten. Zo kun je haar stijl pijlen naast wat ze zelf draagt of wie weet geeft ze je juist wel de gouden tip door een sieraad aan te wijzen die ze mooi vindt en erna weer doorloopt. Maak dan snel een fotootje en haal hem later op of zoek een vergelijkbaar item. Daar zal ze zeker blij van worden!

Heb je al enig idee wat je je vriendin of vrouw wilt kopen? Of wil je juist nog wat inspiratie opdoen? Neem eens een kijkje bij Yehwang.; zij hebben een grote selectie aan trendy sieraden. Er is inspiratie genoeg dus kun je erna met een gerust hart de juiste sieraden inkopen!