Sieraden voor hem | Stoer en Klassiek

Sieraden voor hem | Stoer en Klassiek

mei 15, 2020 0 Door Bart Jans

Steeds vaker zien we het terugkomen, mannen met sieraden. Want nee, natuurlijk is een beetje bling bling niet alleen voor vrouwen weggelegd. Een stoer en klassiek horloge of sieraad geeft jouw outfit net dat beetje extra klasse. Ben je nog niet helemaal bekend op het gebied van sieraden voor hem? Wij helpen je op weg!

Welke sieraden zijn er voor mannen?
Welke niet! Vrijwel ieder sieraad dat er voor de vrouw is, kun je tegenwoordig ook als man dragen. Je kunt daarbij denken aan ringen, armbanden, kettingen, horloges en zelfs oorbellen. Uiteraard kun je deze sieraden met elkaar matchen. Zo gaat een klassieke armband heel goed met een armband voor heren. Wees niet bang om sieraden te combineren, er kan weinig mis gaan!

Wanneer draag ik een sieraad?
Zo vaak als je zelf wil! Waar sieraden vroeger vaak gepaard gingen met bijzondere gelegenheden, zijn het nu alledaagse accessoires. Je draagt je horloge naar je werk, wanneer je de kids van school haalt & zelfs in het weekend naar een feestje. Zo’n sieraad is niet alleen hip, maar ook nog eens heel praktisch. Verder draag je de sieraden waar jij je prettig bij voelt, op het moment dat jij dat graag wil. Zo kun je bijvoorbeeld een stoere ketting dragen naar het strand, en een klassieke ring wanneer je een diner hebt. Wist je dat er zelfs ‘sieraden’ zijn voor onderweg? Een leuke sleutelhanger met naam draag je altijd bij je. Je begrijpt het al.. voor iedere gelegenheid een sieraad. Niets is te gek!

Hoe bepaal ik de juiste maat voor een sieraad?
Voordat je een sieraad koopt ofwel online besteld, is het belangrijk dat je de juiste maat weet. De manier waarop je dit kunt achterhalen, is afhankelijk van het type sieraad waar je voor gaat. Zo zijn er handige meet&pas ringen om de juiste ringmaat te bepalen. Dit is een klein tie-wrap achtige meetmateriaal. Je wikkelt de pasring om je vinger en zo wordt vanzelf de juiste maat aangewezen.

Om de juiste maat voor een (leren) armband te bepalen. Kun je het beste de pols strak meten met een simpele rolmaat. Je telt 2 cm bij de uitkomst op & voila, dit is de juiste maat voor een armband!

Oorbellen, kettingen en sleutelhangers zijn wat makkelijker, hierbij hoef je geen specifieke maat op te meten. Lees of vraag wel altijd goed de formaten van een bepaald sieraad op, zo weet je zeker dat het formaat van een oorbel, ketting of bedel niet zal tegenvallen. Kom je er niet helemaal uit? Vraag een expert in de winkel of webshop om hulp. Zij helpen je graag. Want wat zouden we graag nog meer mannen met sieraden willen zien stralen!