Sportief mannenweekend doen?

Sportief mannenweekend doen?

december 21, 2020 0 Door Bart Jans

Wordt het weer even qualitytime met de mannen? Of juist een heerlijk teamuitje? Maakt niet uit, tijd om weer lekker gek te doen, niet te veel aan de vrouw thuis te hoeven denken en extreme dingen doen. Juist, het is weer tijd! Maar wat willen jullie gaan doen en waar moet de overnachting plaatsvinden? Altijd lastig en dan moet het ook nog geregeld worden… Gelukkig is er altijd een regelneef in de groep, dus daar hoeft denk ik weinig zorgen over gemaakt te worden. Om jullie een beetje inspiratie te geven wat voor activiteit of activiteiten jullie willen gaan doen én waar, lees je in dit artikel!

De Top 5

Hieronder vind je onze mooiste weekendjes weg met de mannen. Heerlijke activiteiten en zeker ideaal om daarna lekker aan het bier te gaan. Combineer een mannenweekend altijd met leuke activiteiten, want er valt altijd wel veel te lachen, omdat iemand natuurlijk weer een beetje idioot moet gaan doen of de macho uithangen. Vergeet het natuurlijk niet te filmen!

Waterskiën, mountainbiken en Bowlen op de Veluwe (idee?)

Begin de zaterdag met een heerlijke tijd op het water. Op het Veluwemeer bevindt zich een waterskibaan. En geloof me, dat is hilarisch, want het is nog best lastig ook. Mensen die vooruit vliegen maar hun ski’s in het water blijven hangen of iemand die de bochten niet kan maken en regelrecht de oevers in vliegt. Gevolgd door de avondactiviteit, lekker bowlen. Onder het genot van prachtige verhalen van de middagactiviteit en een paar biertjes wordt de competitie toch weer aangesneden. Na een heerlijke, waarschijnlijk korte nacht staat de volgende activiteit op het programma. Mountainbiken door de Veluwe. Er zijn prachtige mountainbikeroutes door het bos en de natuur te vinden. Heerlijk even dat luie zweet van de dag ervoor eraf te werken. Vervolgens is het een grote kans dat je je heerlijke vakantiehuisje op de Veluwe vaarwel moet zeggen…

IJskarten en Glowgolf in Brabant

Liever een tweedaags weekend, omdat je niet langer weg mag van vrouw en kids? Tja, kunnen we het lang over hebben dan. Laat maar zitten, dan maar een nachtje. Heb je zo een vrouw? Kies dan voor een arrangement dat bestaat uit een overnachting in een luxe hotel met ontbijt en gratis gebruik van de sauna. Daarnaast heeft het arrangement twee ice kartheats en sluit je daarna af met iets rustigere activiteit, Glowgolf. Zo kun je braaf thuis komen na een best bruut weekendje en heb je zondags tijd om te wandelen in het park met de heerlijke verhalen die je hebt opgedaan. Voelt goed he even met de mannen op pad?

Kroegentocht, 4×4 challenge en lasergamen

Denk dat dit de meest brute weekendje weg is. Echt voor de kerels onder ons. Vies worden, motoren, bier en schieten. Wat wil je nog meer? Zaterdag stap je op een dikke 4×4 quad of auto en scheur je dwars door de modder en waterplassen, poahhhh. Geweldige activiteit al zeg ik het zelf! Waarschijnlijk pleurt er vast wel weer iemand van de quad af, daar worden foto’s van gemaakt en gedeeld met de mensen die afhaakten…. Kansloos hé? Daarna is avonds tijd om de boel lekker op stelten te zetten, lekker gek doen en met vrouwen aanpappen (moet kunnen toch?) tijdens een ware kroegentocht. Dan wordt het zondagmiddag, met de brakke harses, tijd voor een potje lasergamen, wie is er nog scherp?  

High Beer, Bowlen en BBQen

Gewoon een chill weekendje weg zonder al te veel poespas? Dan is dit wel een ideale mix van plezier en vertier. Overdag een highbeer doen waar je allerlei heerlijke en bijzondere biertjes gaat proeven, uiteraard met een bruin garnituurtje om de maag op orde te houden. Gevolgd door een lekkere bbq bij je vakantiehuis in Overijssel en s ’avonds bowlen in Zwolle. Niet te gek, niet te duur maar je bent er wel eventjes heerlijk uit! Dan heb je de zondag vrij voor vrouw en eventueel kids. Die zullen je ongetwijfeld enorm gemist hebben!

Bierproeverij, activiteiten en overnachten in een villa

Willen jullie er een luxe feest van maken? Wat dacht je dan van overnachten in een dikke villa? Wie mag er van jullie dit jaar het ’t weekendje gaan organiseren? Misschien is dit dan een puik idee: Overnachten in een villa, uitdagende activiteiten, bierproeverij en een barbecue. Lekker kanovaren overdag in natuurgebied Weerribben Wieden, mountainbiken, boogschieten of misschien een obstaclerun doen? Kan allemaal! Na een dag heerlijke activiteiten te hebben gedaan sluit je af met een bierproeverij en een lekkere schrans in een All-you-can-eat sparerib restaurant. Kan allemaal in Steenwijk. Daarna misschien in de kroeg nog een paar biertjes doen om daarna in de sauna te springen van jullie luxe villa! Liever niet in Overijssel? Zoek dan naar andere luxe vakantieparken in Nederland voor een dikke villa!