Tattoo ideeën voor mannen

Tattoo ideeën voor mannen

augustus 27, 2020 0 Door Bart Jans

Je lichaam is een leeg canvas en de beste tattoo-ontwerpen maken van dat canvas een kunstwerk. Het liefste wil je een coole tatoeage die zowel een persoonlijke betekenis heeft als visuele allure. Afgezien van laserverwijdering, is dit een levenslange verbintenis en een die niet lukraak moet worden benaderd … niet dat het veel mannen ervan weerhoudt om naar de dichtstbijzijnde tatoeëerder te gaan en de eerste beste tattoo te nemen. Een kort advies: wees niet een van die jongens.

Als het gaat om de beste tattoo-ideeën, weten sommige mannen precies wat ze willen, terwijl anderen wat begeleiding nodig hebben. Beslissingen zoals grootte, inhoud en locatie op het lichaam spelen een cruciale rol. Ga je voor een kleine schoudertatoeage, bekleed je je hele rug met inkt of kies je voor iets daartussenin? Hoe belangrijk is het dat de tatoeage je individuele identiteit weerspiegelt?

Overweeg de volgende tattoo-ideeën voordat je jezelf onder het vuur werpt. Je zult vanalles ontdekken, van minimalistische ontwerpen, volledige armsleeves, tatoeages met betekenis of gewoon coole visuals.

Kleine tatoeage

Als het de eerste of tweede keer is dat je een tattoo krijgt, toch is een kleine tatoeage waarschijnlijk het slimste om te doen. Overweeg om te tattoo ergens te laten zetten waar het te verbergen is, vooral als je een bepaald niveau van discretie nastreeft. Je zou zeker niet de eerste zijn die zijn tatoeage bewaart voor degenen die het echt verdienen om hem te zien.

Lijnwerk Tattoo

Soms zijn de beste tatoeages de eenvoudigste tatoeages. Als je niet over het hele proces wilt nadenken, kies dan voor iets eenvoudigs en betaalbaars en je zult merken dat de ervaring relatief pijnloos is.

Leeuwen tattoo

Dierlijke afbeeldingen kunnen veel betekenis hebben en een leeuwentatoeage is zeker geen uitzondering. Voor mannen kan het onder meer leiderschap, moed en adel betekenen.

Phoenix-tatoeage

Als je zware obstakels in het leven hebt overwonnen, kan de feniks heel goed je persoonlijke symbool bij uitstek zijn. Een mythische vuurvogel met wortels in zowel de Griekse als de Egyptische overlevering, hij rijst op uit de as om wedergeboorte aan te duiden.

Kompas-tatoeage

Als het gaat om de beste tattoo-ontwerpen voor mannen, wordt het klassieke kompas over het hoofd gezien en onderschat. Het kan de sensatie van reizen vertegenwoordigen, de reis van het leven zelf, of beide concepten tegelijkertijd.

3D-tatoeage

Tatoeages voor mannen worden niet veel cooler dan een goed uitgevoerde 3D-inktopdracht. Dit is echter ook een ontwerp dat mis kan gaan als het in verkeerde handen wordt achtergelaten. Om die reden wil je een echt bekwame tattoo-artiest zoeken voordat je all-over gaat met deze optische illusies.

Portret tatoeage

Een manier om een speciaal persoon in je leven te eren, is door zijn of haar portret permanent te laten tatoeren Of je kunt de Steve-O-route nemen en een gigantisch portret van jezelf op je rug hangen. Eigenlijk is het waarschijnlijk het beste dat u die route niet neemt. Waarom? Omdat je Steve-O niet bent.

Twijfel je toch nog een beetje na deze tips, ga dan eerst voor een tijdelijke tattoo en kijk hoe dat bevalt. Tijdelijke tattoo kopen? Dat kan bij tijdelijktattoo.com