Vele soorten leren tassen voor heren

Vele soorten leren tassen voor heren

januari 15, 2021 0 Door Bart Jans

Tassen voor heren zijn tegenwoordig helemaal in en dat is logisch, het is erg handig om extra ruimte te hebben onderweg voor bijvoorbeeld je portemonnee, telefoon, tablet, sleutels etc. Bij Arrigo hebben we veel soorten tassen voor heren in vintage look buffelleer en soepel rundleer en in diverse kleuren. Browse onze tassen heren afdeling op onze website en kies jouw perfecte tas.

Leren heren tassen: betaalbare kwaliteit

Omdat wij naast leverancier ook producent zijn van leren tassen voor heren kunnen wij onze leren tassen voordelig aanbieden en de kwaliteit garanderen. Wij laten zien dat een goede kwaliteit tas niet duur hoeft te zijn. Onze leren tassen zijn gemaakt van het beste leer en zijn met de hand afgewerkt. Arrigo heeft veel soorten leren tassen, het is goed om eerst te bedenken waar je je tas voor nodig hebt, voor in je vrije tijd b.v. een compacte schoudertas die je ook crossbody kunt dragen of een tas voor je studieboeken en laptop of tablet om mee te nemen naar school, dan zou je kunnen overwegen om voor een leren laptoptas, een messenger bag of een ruime leren rugtas te kiezen. 

Bestel jouw perfecte leren heren tas vandaag

Op onze website hebben wij, om de keuze voor jou makkelijker te maken een onderverdeling gemaakt zoals schoudertassen voor heren en messenger bags voor heren. Daarnaast kun je ook onze filters gebruiken om te selecteren op kleur of soort leer. Heb je je keuze gemaakt dan kun je in enkele stappen veilig betalen en gaan wij direct aan de slag om de tas zo snel mogelijk gratis bij jou af te leveren.

Lang plezier van jouw leren tas

Van onze tassen kun je jarenlang plezier hebben als je ze goed onderhoud. Leer is een natuurproduct en kan uitdrogen, daarom is het verstandig om je tas een of twee keer per jaar licht in te vetten met leervet of een leer crème.  Mocht je tas nat worden laat hem dan langzaam drogen en niet bij een hittebron. Mocht je nog vragen hebben over de juiste tas voor jou of over het onderhoud van jouw tas dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen.