Vergeet je deurklinken niet!

Vergeet je deurklinken niet!

juli 26, 2021 0 Door Bart Jans

Als je een huis gaat bouwen of je huidige woning gaat verbouwen, komen er vaak veel dingen bij kijken die je helemaal niet verwacht. Natuurlijk moet je een nieuwe keuken, vloer en de juiste kleur verf uitkiezen. Maar dat je ook nog een keuze hebt in verschillende lichtknoppen en deurklinken wordt vaak vergeten. Gelukkig is dit geen ramp omdat het snel opgelost kan worden het is alleen wel zo fijn als je er vooraf al rekening mee hebt kunnen houden. Als je nu dan toch nog last minute moet gaan kiezen in een deurklink heb ik hier een lijst met inspiratie voor je. Zo kan je kiezen of je voor de jaren 30 stijl deurklinken gaat of toch voor de moderne deurklinken zwart gaat. Het lijkt misschien makkelijk maar geloof me, dat is het niet.

Jaren 30 stijl deurklink

Zoals de naam al zegt was deze deurklink vooral in, in de jaren 30. Gelukkig vinden vele van ons deze stijl nog steeds mooi waardoor deze deurklinken niet vergeten worden. Deze deurklinken hebben een ton model en zijn vaak in het zwart of nikkel en geven een retro uitstraling aan je interieur. Vooral als je een jaren 20 of 30 woning hebt, is het leuk om deze details er in te laten zitten.

Moderne deurklink

Niet iedereen houdt van een nostalgische inrichten maar juist van strak en modern. Een moderne deurklink is vaak in het mat zwart en heeft een vierkante of ronde vorm. Als je kiest voor een moderne inrichting met moderne deuren, is deze deurklink de juiste keuze voor je.

Rose en goud

Rose en goud zijn al beiden een lange periode in. Het zijn makkelijke kleuren om mee te mixen en het is een eyecatcher in het huis als je het als deurklink gebruikt. Voeg hier nog wat extra decoratie aan toe in dezelfde kleur en het zal voelen als een geheel.