Verjaardagscadeau tips voor je kinderen

Verjaardagscadeau tips voor je kinderen

mei 7, 2020 0 Door Bart Jans

Kinderen kijken er altijd naar uit als ze bijna jarig zijn en meestal maken ze ook een lijstje met wat ze graag zouden willen hebben. Maar het komt ook best vaak voor dat de kinderen niet meer weten wat ze willen en dan wordt het voor de ouders ook lastig om iets te verzinnen wat zijn of haar zoon/dochter leuk zou vinden. Dus wat moet je je kind geven voor zijn of haar verjaardag (kleuters)?

Schoolspullen

Vaak gaan kinderen van deze leeftijd naar school toe of zitten ze al op school. Het is dan een leuk idee om schoolspullen te geven voor zijn of haar verjaardag. Zoals een rugzak, broodtrommel, drinkbeker, etui etc. Kinderen vinden het leuk om hun nieuwe spullen te laten zien en dit kan uitstekend op school bij al hun vriendjes en vriendinnetjes.

Lego of Duplo

Lego en duplo zijn al erg oud maar blijven leuk om mee te spelen. Vaak is het verstandig om eerst duplo te kopen en later pas lego omdat duplo wat gebruiksvriendelijker is voor kleinere kinderen. Het creĆ«ert vaak wel een rotzooi maar je kan bijvoorbeeld bij de Ikea speciale bakken kopen waar je al je speelgoed in kan doen zodat het toch overzichtelijk blijft. 

Wobbel

Een wobbel is een balansbord waar kinderen hun evenwicht kunnen oefenen. Het is leuk speelgoed en goed voor je kinderen hier train je namelijk je hele lichaam mee. Het fijne is ook dat dit geen digitaal speelgoed is waar kinderen op jonge leeftijd al mee betrokken raken. Een wobbel kopen kan gewoon online of vaak in een speelgoedwinkel. 

Kapla of ander hout speelgoed

Hout speelgoed doet het ook erg goed bij kleine kinderen. Vaak gaan ze hiermee bouwen en zo komt hun creativiteit naar voren. Vaak heb je ook nog speciale boekjes waarin je ontwerpen na kan maken dit is wel pas handig wanneer de kinderen een beetje oud zijn want meestal zijn deze ontwerpen best lastig om na te maken. 

Poppen 

Ten slotte is het voor jonge meisjes altijd leuk om met poppen te spelen en deze op te maken. Vaak kan je ook een heel poppenhuis kopen wat erg leuk is. Daarnaast kunnen meisjes ook nog hun poppen opmaken met verschillende kleren.