Vertalingen uitbesteden aan een vertaalbureau

Vertalingen uitbesteden aan een vertaalbureau

november 25, 2020 0 Door Bart Jans

Zakendoen in het buitenland is voor veel organisaties en ondernemingen aan orde van de dag. Ze spreken veel mensen uit het buitenland en hebben daardoor veel internationaal contact. Dit kan af en toe een taalbarrière opleveren. Veel ondernemers gaan zelf aan de slag met vertalingen. Toch is dit niet altijd de juiste oplossing. Wanneer je veel moet vertalen kan dit veel tijd kosten. Vertalingen uitbesteden is dan een goede oplossing. Het bespaart een hoop tijd en uiteindelijk ook geld. Lees hier verder.

Toegevoegde waarde vertaalbureau

Waarom zou je de diensten van een vertaalbureau gebruiken in plaats van een gratis vertaalprogramma? De voordelen van een vertaalprogramma zijn de snelheid en de lage kosten. Toch heeft een vertaalprogramma ook nadelen. Wanneer je een tekst gaat vertalen, zal je snel opmerken, dat de vertaling niet helemaal juist is. Hiermee neem je een onverantwoord risico.

Er zijn ook mensen die een klus uitbesteden aan een freelance. Dit is goedkoop maar niet altijd handig. Is een freelancer wel gespecialiseerd in het vakgebied? Is de freelance wel op de hoogte van de cultuur, gebruiken en sociale aspecten van het land waarvoor de vertaling is bedoeld?

Vertaalbureau Attached

Een kwalitatief goed vertaalbureau zoals Attached beschikt over professionele vertalers in verschillende talen en in verschillende vakgebieden. Ze zijn altijd op de hoogte van het taalgebruik in een bepaald land.

Het team is een samenstelling  van taalexperts en -technici. Dit wereldwijde netwerk bestaat uit copywriters, vertalers, redacteuren, tolken en consultants met een diversiteit een specialisaties in verschillende bedrijfssectoren. Attached zet voor jou precies die personen in die dankzij hun vaardigheden en ervaring het meest geschikt zijn om jouw specifieke communicatiebehoeften op te lossen. De diensten variëren van transcreatie tot ondertiteling en van multiculturele marketing tot tolkdiensten. Kijk voor Vertaalbureau Den Haag de website van Attachedglobal.com voor meer informatie.