Volkswagen Up en andere auto’s voor nieuwe bestuurders

Volkswagen Up en andere auto’s voor nieuwe bestuurders

juli 25, 2022 0 Door Bart Jans

Meestal zijn goede eerste auto’s degene die passen bij zowel je budget als je persoonlijke behoeften. De compacte hatchback die geweldig werkt voor je buurman, is misschien niet geschikt voor jou. Daarom is er deze lijst met verschillende soorten eerste auto’s. Deze lijst is misschien niet compleet, maar deze auto’s zijn enkele van de beste instap auto’s die momenteel op de markt zijn. Ze zijn goedkoop, krijgen goede recensies en zijn goed voor mensen die net beginnen met autorijden. Volkswagen Up is een van de door Volkswagen uitgebrachte auto’s die stijlvol en comfortabel is om in te rijden. Dit zijn geweldige auto’s voor degenen die nog moeten leren rijden.

Volkswagen Up

De Volkswagen Up is de kleinste nieuwe auto en een serieuze poging om een ​​echte stadsauto te maken. Volkswagen nam zijn creatie zeer serieus en, verrassend genoeg, wil dat dit het model wordt dat het beste verkoopt over de hele wereld. In plaats om van de Up een kleinere versie van zijn grotere auto’s te maken, zoals in het verleden, heeft Volkswagen het echter veel slimmer aangepakt. Dat is waarom deze auto zo populair is. Je zou de Volkswagen Up zelfs kunnen verkiezen boven een Volkswagen Polo.

Dodge Dart

De 2015 Dodge Dart is ook een kleine auto, maar deze keer is het een sedan. De Dodge Dart is een van de meest in het oog springende auto’s in zijn klasse omdat hij een strak design heeft en een platform heeft dat gemaakt is in Europa. Het heeft ook high-tech functies zoals de Uconnect entertainment- en communicatie-interface.

Ford Escape

De 2015 Ford Escape begint bij ongeveer 22.649 euro en heeft ruimte voor maximaal vijf personen, vierwielaandrijving en tot 18 kubieke meter laadruimte. Dit maakt het de perfecte eerste auto voor iedereen met een actieve levensstijl die altijd probeert uit te vinden hoe ze bij hun volgende bestemming kunnen komen.

Scion FR-S

Zo weet je zeker dat je eerste auto een sportwagen wordt. De Scion FR-S 2015 is misschien wel de beste keuze, want hij heeft een start adviesprijs van minder dan 26.000 euro en een 2,0-liter viercilindermotor die 200 pk en een koppel van 151 lb-ft levert. In combinatie met de Scion FR-lichtgewicht en uitgebalanceerde achterwielaangedreven chassis, is dit net genoeg om leuk te zijn, maar niet genoeg om je in ernstige problemen te brengen.