Waarom elke alleenstaande man een kat als huisdier moet nemen

Waarom elke alleenstaande man een kat als huisdier moet nemen

oktober 29, 2020 0 Door Bart Jans

Katten zijn de meest ideale huisdieren die er bestaan! Daar. Ik heb het gezegd. Ze zijn super zacht, lief en schattig om mee te knuffelen als je vrijdagavond op de bank onder een fleecekleed een film kijkt. Ze zijn speels en grappig om naar te kijken. Maar katten zijn ook hele zelfstandige dieren. Als je geen tijd hebt om ze aandacht te geven of de hele dag van huis bent voor werk verzorgen en vermaken ze zichzelf. Ze gaan door het kattenluik naar buiten om een plasje te plegen of een avontuurtocht door de buurt te maken. En als ze honger hebben weten ze altijd de weg terug naar hun voerbakje te vinden. Als ze zich niet al hebben verlekkerd aan een muis of een vogel. Een kat is zelfstandig maar wel je beste maatje om mee te chillen. Dit maakt katten voor mij tot de ideale huisdieren. 

Gezelschapsdier 

Sommige mannen durven het niet toe te geven, maar katten zijn toch wel hele schattige dieren. Bovendien zijn katten heel erg lief en zacht om je gezelschap te houden. Een kat is daarom leuk om te hebben als je een alleenstaande man bent. Dat beetje extra gezelschap en liefde is precies wat jij nodig hebt. Ben jij ook een hele ambitieuze en drukke man? Dan heb jij waarschijnlijk geen zeeën van tijd om een huisdier te verzorgen. De kat is wegens de grote zelfstandigheid dan het ideale huisdier voor jou! 

Bengaalse kat 

Ik neem aan dat ik je heb overtuigd om een kat als huisdier te nemen. Dan is de eerstvolgende vraag natuurlijk welk ras van katten je wilt. Als je op zoek bent naar een kat die niet zo ver verwijderd lijkt van zijn wilde voorouders, dan is een Bengaalse kat alles wat je ooit hebt gewild. Bengaalse katten zijn super aanhankelijk en speels, om die reden zijn het geweldige huisdieren.