Waarom uw achtertuin deze zomer een inground trampoline nodig heeft

Waarom uw achtertuin deze zomer een inground trampoline nodig heeft

juni 17, 2020 0 Door Bart Jans

Wanneer de zomer eindelijk aanbreekt, welk kind zou zijn schoolvrije dagen dan niet willen rondhuppelen op een trampoline? Maar als u vanwege veiligheidsproblemen ooit terughoudend bent geweest om er een in uw achtertuin te installeren, kunt u een trampoline inground overwegen.

Deze verzonken alternatieven bestaan ​​al eeuwen, maar dankzij Pinterest zijn ze recentelijk weer populair geworden. Afgezien van de veiligheidsfactor, denken sommige mensen dat ze ook veel leuker zijn om naar te kijken op hun erf dan met traditionele trampolines.

Ze zijn eigenlijk vrij eenvoudig en goedkoop om ook zelf te installeren, als je op zoek bent naar een doe-het-zelf-project. Graaf gewoon een gat op basis van de grootte van de trampoline die je momenteel bezit, en in een paar korte stappen (volg gewoon deze snelle en gemakkelijke tutorial op internet), je hebt er een die is opgezet voor minder dan €300,-.

Als je een trampoline in de grond graaft, moet je voldoende ruimte er tussen laten zodat de lucht kan ontsnappen. We wilden dat onze trampoline zoveel mogelijk stuiterde, dus we lieten hem tien centimeter boven het gras uit komen. Als je dit niet doet, verliest je trampoline zijn veerkracht omdat de lucht nergens heen kan.

Voordat u begint met graven, moet u de perfecte plek in uw achtertuin uitkiezen. Je kunt er een naast je zwembad installeren om te helpen met kanonskogels, of als je moedig bent, boor dan een groot gat in je kaartspel.

Van daaruit kunt u enkele snelle doe-het-zelf-toevoegingen uitproberen voor nog meer zomerplezier.

Wie zou het niet fijn vinden om het zand tussen hun tenen te voelen voordat ze op een trampoline springen?

Installeer een basketbalpaal voor de beste dunks die we ooit hebben gezien, of beter nog, voeg wat zwembadnoedels toe aan je trampolineveren om het extra veilig en mooi te houden.