Wat heb je nodig voor je thuisbar?

Wat heb je nodig voor je thuisbar?

juli 6, 2022 0 Door Bart Jans

Sommige volwassen hebben een thuisbar nodig. Zelfs als je niet drinkt, kun je je gasten iets aanbieden. Een thuisbar kan elke kamer interessanter maken. Of je nu net begint met het maken van cocktails of het al jaren doet, je kunt een prachtige ruimte inrichten met alle essentiële hulpmiddelen. Stel eerst je bar samen. Leer meer over kruidenbitters, barbenodigdheden, cocktailboeken, sterke drank, glaswerk, mixers en garnituren. Een goede manier om niet alleen te leren hoe je je thuisbar moet opzetten, maar ook welke wijn je moet hebben, is om deel te nemen aan trainingen zoals Svh stap budget.

Een barwagen

Het lijdt geen twijfel dat barwagens op dit moment een van de meest populaire meubels zijn. Het is moeilijk om een ​​stijlvolle kamer te vinden die dit niet heeft. Als je er ruimte voor hebt, is een barwagen een geweldige plek om drankjes te mixen. Een barwagen is ook geschikt als je gasten hebt die liever in de tuin borrelen. Je kunt je barwagen er gemakkelijk heen rijden door de ingebouwde wielen. Weten wat je je gasten moet aanbieden en wat je in je barwagen moet zetten, is echter een uitdaging voor beginners. Weten welke dranken je gasten het liefste drinken of een wijncursus volgen bij de WTOL-academy kan dit gemakkelijker voor je maken.

Een bartafel

Door simpelweg een dienblad op een hoge tafel te plaatsen, wordt het een bar. Schik je flessen, karaffen, glazen en flessen op het oppervlak van de tafel en plaats je essentiële barbenodigdheden in een la in de buurt of in een speciale bak. Als je ruimte nodig hebt voor een groot aantal benodigdheden, is dit een uitstekende keuze om te overwegen. Je moet op je bartafel ruimte maken voor lampen en andere kleine decoratieve elementen als je wilt dat het zowel een functioneel als decoratief doel dient.

Weten welke kruidenbitters je serveert

Kruidenbitters zijn een soort high-proof alcohol waarin kruiden, wortels en specerijen zijn vermengd. Kruidenbitters worden vaak als onderdeel aan drankjes toegevoegd om ze extra smaak te geven. Het is essentieel om te weten welk soort kruidenbitters je in je thuisbar zou moeten hebben.