Wat zijn echte mannencadeaus?

Wat zijn echte mannencadeaus?

maart 30, 2022 0 Door Bart Jans

Het is altijd weer lastig om een cadeau te bedenken voor een man. Of het nou je vriend, man, broer of opa is; wat geef je een man nou cadeau? Vaak hebben mannen alles al en is de vraag van welk uniek cadeau ze nou echt blij worden. Weet jij inmiddels al iets? Zo niet, lees dan snel verder en laat je inspireren. Binnenkort steel jij de show met de leukste mannencadeaus.

Originele gadgets

Een boekenbon, sokken en parfum behoren tot de ‘standaard’ cadeaus. En dat is juist het cadeau dat we niet willen geven. De gift moet verrassend en uniek zijn. Een goede match: mannen en gadgets. Mannen zijn gek op gadgets. Gadgets zijn niet alleen leuk, maar ook functioneel. Er komen constant nieuwe gadgets op de markt. Grappige, hippe of juist functionele gadgets, de keuze is groot. Is de ontvanger gek op telefoon gadgets? Kies voor een wekker met draadloze oplader, een beweegbaar standaard of slimme speaker. Is de man waar het om draait altijd bezig met sporten en gezondheid? Kijk dan eens naar een mini blender, een smart weegschaal of een sporthorloge. Als degene graag erop uit gaat en veel reist, zal hij ook veel foto’s maken. Jij kan ervoor zorgen dat deze mooie herinneringen niet verloren gaan. Koop een USB Type-C en geef hem cadeau. Foto’s, video’s en andere bestanden kunnen veilig opgeslagen worden. Je kan de USB sticks laten bedrukken met de naam van de man. Geef bedrukte USB sticks en jij weet zeker dat je een uniek cadeau geeft.

Een avontuurlijk cadeau

Weet je niet wat je wil geven maar wil je wel een blijvende herinnering cadeau doen? Geef dan een belevenis cadeau. Als je niet weet wat je de desbetreffende man moet geven is een belevenis een zeer goed idee. Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Een belevenis cadeau houdt in dat iemand iets gaat doen. Dit kan bijvoorbeeld iets avontuurlijks zijn, maar ook een overnachting met diner is een mooie belevenis. Voor elke man is er een belevenis cadeau. Het is een persoonlijk cadeau dat zeker in goede aarde zal vallen.

Laat een cadeau bedrukken

Er is niks leuker dan iemand verrassen met een gepersonaliseerd cadeau. Leuk voor iedere man. Gepersonaliseerde cadeaus worden altijd goed ontvangen. En dat is ook logisch want met een persoonlijk cadeau geef je aan dat je goed over diegene hebt nagedacht. Je hebt er moeite voor gedaan. Cadeaus kunnen vaak bedrukt worden met bijvoorbeeld een naam of liefdevolle tekst. Maar wat is nou een écht leuk bedrukt cadeau voor een man? Wat dacht je van een barbecueschort met de naam van de ontvanger, een T-shirt met een opvallende tekst of een spel met zijn favoriete foto erop. Ook als je het wat eenvoudiger wilt houden zijn er mogelijkheden. Simpel maar toch speciaal zijn bedrukte pennen, een biertje met gepersonaliseerd etiket of een fitnesshanddoek met naam. Weet jij al welk cadeau je geeft aan de desbetreffende man?