Welke telefoon is speciaal voor mannen?

Welke telefoon is speciaal voor mannen?

mei 19, 2022 0 Door Bart Jans

Vrouwen kopen over het algemeen alleen een nieuwe smartphone als hun oude het niet meer doet. Mannen daarentegen willen vaak graag het nieuwste model hebben, ongeacht de status van de huidige telefoon. Het besturingssysteem is voor mannen ook belangrijker dan voor vrouwen. Zijn ze het Android besturingssysteem gewend dan houden ze zich daar graag bij. Hetzelfde geldt voor het iOS besturingssysteem van Apple. Bij personen in de leeftijdscategorie van 25 tot 34 jaar kiezen meer mannen dan vrouwen voor een ‘grote’ smartphone terwijl in de leeftijdscategorie van 35 tot 44 jaar de meeste vrouwen kiezen voor een mobiel met een groot scherm. Een ander verschil in gebruik van telefoon; vrouwen betalen vaker met hun smartphone terwijl mannen hun smartphone vaker in het verkeer gebruiken

Een nieuwe smartphone kopen of toch kiezen voor een refurbished toestel


Als je telefoon abonnement (bijna) afloopt dan kun je een nieuw abonnement afsluiten. Is je smartphone ook aan vervanging toe? Neem dan een abonnement met toestel. Bepaal dan eerst vooraf wat het budget is dat je wilt uitgeven voor je toestel. Heb je een bepaald budget kijk dan eerst even naar het type telefoon. Zeker als je niet altijd het nieuwste van het nieuwst nodig hebt, kun je ook kiezen voor een refurbished toestel. Dan krijg je een betere smartphone voor hetzelfde bedrag dat je anders kwijt bent voor een nieuw toestel van mindere kwaliteit. Je kunt nu bijvoorbeeld bij Simyo een abonnement aanschaffen met een iPhone se refurbished. Een refurbished toestel is van binnen zeker 100 % in orde.

Een refurbished iPhone met garantie


Wanneer je kiest voor een refurbished iPhone, zoals de iPhone 11 refurbished, dan kies je niet alleen voor duurzaam, maar ook voor je portemonnee. Je geeft namelijk een gebruikt toestel een tweede kans en je betaalt voor dit toestel maar een fractie van wat je zou betalen voor een nieuwe. Met een refurbished iPhone 11 koop je een kwalitatief goed toestel met een 6.1 inch (15,6 cm) groot beeldschermdiagonaal, 64 GB-geheugen en een 12 + 12 megapixel dual camera die bovendien geschikt is voor e-SIM. Je kunt ook deze iPhone aanschaffen bij een abonnement voor 2 jaar van Simyo. Hierbij kun je bovendien de data- en belbundel zelf kiezen en naar maandelijks naar boven of beneden bijstellen. Als je weet dat een refurbished iPhone, zeker binnen in het toestel, kwalitatief net zo goed is als een nieuwe, en dat je bovendien twee jaar garantie krijgt op je toestel, waarom zou je dan niet kiezen voor een refurbished iPhone!