Zeg gedag tegen bladeren in jouw tuin

Zeg gedag tegen bladeren in jouw tuin

april 22, 2021 0 Door Bart Jans

Wie kent het probleem niet. Jij wilt genieten van jouw tuin, maar heel je terras zit vol met bladeren. Met een bezem ben je heel de middag bezig. Dan heb je geen tijd meer om te genieten van het lekkere weer. Wat sommige mensen doen is die denken: “laat maar zitten”. Alleen bladeren zijn glad en hierdoor kan je jezelf bezeren. Dat willen we niet hebben natuurlijk. Hierdoor hebben wij de oplossing. Denk dan aan bladblazers. Werkt snel en zorgt ervoor dat je tuin er ook nog eens mooier uitziet!

Kies een bladblazer

Een bladblazer kopen is gelukkig niet moeilijk. Wij adviseren om te kijken naar de beschrijving van de bladblazer. Kijk bijvoorbeeld eens naar de beschrijving van de Tuinmachine Shop. “Handige accu bladblazer om kleine oppervlakken rondom het huis schoon te maken”, staat er bij een bladblazer. Dit is het fijne, want de experts hebben het onderzoek al voor jou gedaan. Als jij een kasteel van een huis hebt weet je dat je niet genoeg hebt aan deze bladblazer. Als je een gemiddeld huis hebt is dit een top bladblazer.

Wat komt erbij kijken tijdens het gebruiken van een bladblazer?

Zorg ervoor dat je bladblazer is voorzien van stroom zodat je in een keer alles kan wegblazen. Denk aan je veiligheid door middel van goede handschoenen, gehoorbescherming en niet te vergeten de instructies goed door te lezen.

Nu begint het echte werk

Je bent voorzien van een goede bladblazer die genoeg stroom bevat. Aan alle veiligheidscriteria is voldaan. Nu mag je letterlijk en figuurlijk jouw tuin een nieuw leven in blazen. Werk van plek naar plek zodat er een hoop met bladeren kan worden gevormd. Als je hierna een berg met bladeren hebt pak je je container en vul het met de bladeren. Let wel op dat je het in de groene container stopt. Hierna kan je genieten van je schone tuin!