Zo straal jij tijdens het najaar

Zo straal jij tijdens het najaar

oktober 27, 2020 0 Door Bart Jans

De herfst is in volle gang, de bomen kleuren weer mooi geeloranje. De temperatuur wordt kouder en de dagen worden korter. Iedereen ervaart het anders. Terwijl de een graag lekker onder de dekens op de bank ligt met een kopje thee, verveelt de ander zich met somber weer, wat een negatief effect heeft op emoties. Vandaag delen we enkele tips om zorgeloos door het najaar te komen.

In het najaar worden de dagen korter, waardoor er minder daglicht is. Ons lichaam heeft daglicht nodig om ons wakker te houden. Bovendien zorgt daglicht voor minder stress en meer focus. ‘S ochtends wandelen of overdag buiten pauzeren doet wonderen. Geniet tussendoor van een lekker warm drankje en geniet zo van de lagere temperaturen

Zorg naast voldoende dag licht ook voor voldoende vitamines. Voedingssupplementen RainPharma zijn perfect om je lichaam een boost te geven tijdens het najaar. De voedingssupplementen van RainPharma bestaan niet uit standaard multivitaminen-mixen, maar zijn een orthomoleculaire variant die bij velen in de smaak vallen. De zeer optimale concentraties van mineralen, vitamines en andere stoffen zorgen ervoor dat jij het beste kan profiteren van de voedingssupplementen.

Daarnaast is het ook heel belangrijk dat je let op je voeding zelf. Laat zoetig heden en frisdrank een tijdje staan. Het kost je lichaam te veel energie, wat je beter voor andere bezigheden kan gebruiken. Het is ook het beste als je na 15.00 uur geen koffie of andere cafeïne houdende dranken drinkt. Dit zorgt voor een betere nachtrust.

Het is ook belangrijk om jouw lichaam goed te laten slapen. Het is het beste om tussen 22.00 en 22.30 uur naar bed te gaan en minimaal 8 uur te slapen. Zorg ervoor dat uw telefoon ’s nachts is uitgeschakeld en dat alle schermen niet in de slaapkamer staan. Dit zorgt voor een goede nachtrust, wat het begin is van een goede dag. Houd ook de regelmaat van jouw dag bij. Eet tegelijkertijd, sport op hetzelfde tijdstip en slaap elke nacht op ongeveer hetzelfde tijdstip. Je merkt automatisch dat je er meer energie uit haalt.