Ook mannen in de zorg willen relaxed verplichte bijscholing doen

Ook mannen in de zorg willen relaxed verplichte bijscholing doen

februari 12, 2021 0 Door Bart Jans

Gelukkig kiezen meer en meer mannen voor een zorgberoep. En mannen van deze tijd hebben wel wat anders aan hun hoofd dan het volgen van klassikale lessen. Kids, hobbies, chillen met vrienden zijn allemaal leuker. Maar: voor mannen en voor vrouwen geldt dat de zorg constant vraagt om bijscholing en nieuwe kennis. Sterker nog: op sommige gebieden moet je verplicht bijscholen.

En tuurlijk: nieuwe kennis houdt je werk ook leuk en fris. En biedt jou als verpleegkundige extra mogelijkheden en nieuwe kansen in je baan. Maar hoe hoe pak je bijscholing aan als je al druk bent?

Dan is e-learning voor de zorg van E-learning Made Easy een goede oplossing! Je gaat met relevante onderwerpen aan de slag als jij er tijd en zin in hebt. Denk bijvoorbeeld aan Injecteren, Dataveiligheid en de Wet zorg en dwang. Het voordeel van e-learning is dat je onderwerpen waar je bekend mee bent snel kunt doorbladeren: misschien staat er iets nieuws in. En je kunt juist intensief studeren op onderwerpen die je nog niet bekend zijn. Zo haal je dus een enorm hoog leerrendement op een fijne en relaxte manier.Je haalt op die manier je verplichte accreditatiepunten en een certificaat.

In de e-learning leer je aan de hand van herkenbare praktijksituaties. De zorg is complex en juist dat maakt het boeiend. Dan is het fijn dat je in de lesstof daar mee aan de slag gaat. Je oefent in de lesstof ook al met toetsvragen. Daarmee kun je voor jezelf checken of je de theorie begrijpt. En ben je gelijk goed voorbereid op de toets