Verrassende ideeën voor Valentijnsdag waarmee je gegarandeerd punten scoort

Verrassende ideeën voor Valentijnsdag waarmee je gegarandeerd punten scoort

januari 30, 2023 0 Door Bart Jans

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan en dat betekent ook dat het alweer bijna Valentijnsdag is. Dit is dé dag om je partner eens goed in het zonnetje te zetten, lekker in de watten te leggen en te vertellen hoeveel zij voor je betekent. De gedachte is leuk. Maar behoor jij ook tot één van die mannen die elk jaar weer geen idee heeft hoe hij dit aan moet pakken? Dan ben je zeker niet alleen! Het wordt nou eenmaal steeds lastiger om origineel te blijven. Zeker wanneer je al langere tijd samen bent.

Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat de romantiek voortaan volledig uitgedoofd is. Er zijn namelijk nog genoeg verrassende ideeën voor Valentijnsdag waarmee je gegarandeerd punten scoort. Wel vraagt het om een vleugje extra creativiteit. Kan je wel wat hulp gebruiken? Laat je dan inspireren door de volgende ideeën.

Valentijnscadeau

Bij Valentijnsdag hoort natuurlijk ook een cadeau. En nee, dit hoeft echt niet het meest dure cadeau te zijn. Het is de gedachte die telt. Wel worden de meeste vrouwen een stuk gelukkiger wanneer je iets origineels bedenkt. Dus niet weer de zoveelste bos rode rozen. Hoewel het erg lief is, zal het jaar na jaar wel een beetje saai worden.

Tijd om het dit jaar dus over een geheel andere boeg te gooien. Een valentijnscadeau voor vrouwen hoeft niet al te lastig te zijn. Bedenk vooral goed wat bij haar past. Is het een vrouw die dol is op sieraden? Overweeg dan om een sieraad met gravure te geven. Bijvoorbeeld met jullie namen, de datum van jullie jubileum of de initialen van de kinderen. Een mooi cadeau wat ze vast met veel plezier zal dragen.

Heb je een klein budget? Maar wil je toch een groot romantisch gebaar maken? Ga dan eens op onderzoek uit in je telefoon of op social media. Zoek de mooiste en grappigste foto’s van jullie samen, laat deze uitprinten en schrijf vervolgens bij elke foto waarom je deze zo mooi vindt of een leuke anekdote over dat moment.

Herinneringen maken

Het is uiteraard leuk om een cadeautje te krijgen. Meestal heeft dit cadeau echter niet het eeuwige leven. Als je dus echt iets wil geven waar over tien jaar nog over gesproken wordt, dan geef je een herinnering cadeau. Denk bijvoorbeeld aan het boeken van een privé luchtvaart. Samen romantisch in een luchtballon. Of zijn jullie echte daredevils en willen jullie al tijden een keer parachutespringen of paragliden? Dan is dit hét moment om het te doen.

Doe de eerste date nog eens dunnetjes over

Kan je jouw eerste date nog herinneren? De spanning die je voelde? De klik die je misschien wel gelijk had met je partner? De locatie? Wat jullie gedaan of gegeten hebben? Hoe leuk is het dan om deze allereerste date nog eens dunnetjes over te doen op Valentijnsdag. Een zeer romantische en originele wijze om Valentijnsdag in te vullen.